Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Χειροσφαίρισης στο Λουτράκι




Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, διοργανώνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Handball, μεταξύ των ομάδων ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ - Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00’, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λουτράκι.
Η ανάληψη από τον οικείο Δημοτικό Οργανισμό της διεξαγωγής του σημαντικού αυτού αγώνα στο Λουτράκι αποτελεί συνέχεια των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, που κατά καιρούς έχει αναλάβει με ξεχωριστή επιτυχία ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και αποδεικνύει την ισχυρή βούλησή του να συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια διάδοσης και προαγωγής του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Το ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο αποτελεί παράλληλα γιορτή για τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και το Νομό μας, καλείται να παρακολουθήσει όλο το φίλαθλο κοινό, προκειμένου με το βροντερό παρών και το χειροκρότημά του να ενισχύσει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των αθλητριών και παράλληλα να απολαύσει τις ιδιαίτερα συναρπαστικές στιγμές που προσφέρει ένα από τα, κατά κοινή ομολογία, αναπτυσσόμενα αθλήματα στην χώρα μας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ :
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 13.00’
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων
(Ιάσονος 1 & Εθνικής Αντίστασης)

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ν. Λόης

Δεν υπάρχουν σχόλια: