Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου".


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 27η Μαρτίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 4:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης, στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:






1.Ορισμός εκπροσώπου Δήμου και καθορισμός των θέσεων που αυτός θα τηρήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”, την 28η Μαρτίου 2012, στα παρακάτω θέματα:

α)Λήψη Απόφασης για έγκριση της τροποποίησης - συμπλήρωσης του καταστατικού της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.»

β)Λήψη Απόφασης για έγκριση της σύστασης θυγατρικής εταιρείας της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και λήψη Απόφασης για έγκριση του καταστατικού της θυγατρικής εταιρείας

γ)Λήψη Απόφασης για έγκριση της μεταφοράς του προσωπικού στην υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και την υπογραφή τριμερούς σύμβασης με έκαστο εργαζόμενο, στην οποία θα αναγνωρίζεται ο χρόνος πρόσληψης στη θυγατρική εταιρεία ίδιος με αυτόν της μητρικής εταιρείας καθώς και έγκριση του σχεδίου συμβάσεως

δ)Λήψη Απόφασης για έγκριση ή μη της προτεινόμενης ανάκλησης των αποφάσεων της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» που αφορούν στη χορήγηση προκαταβολών από αυτήν προς τη ΔΕΚΕΛΠ από μελλοντικά μερίσματα προς τον Δήμο και ανάκληση των παρακάτω αποφάσεων του Δήμου που αφορούν στην έγκριση των χορηγηθέντων προκαταβολών από την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.» στη ΔΕΚΕΛΠ, από μελλοντικά μερίσματα προς τον Δήμο:

            1 ο. της υπ’ αριθ. 265/2007 1δ) «Ανακοινώσεις και προτάσεις»

            2 ο. της υπ’ αριθ. 162/2010 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»

3ο. της υπ’ αριθ. 232/2011 δ) «Έγκριση προκαταβολών στον Δήμο από το μέρισμά του»

ε) Ανακοινώσεις και προτάσεις.



2.Λήψη Απόφασης για τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 432/2004 Α.Δ.Σ., “περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης της διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Συνεδριακού Κέντρου στην Α.Τ.Ε.Κ.Λ.“.



3.Έγκριση Κανονισμού χορήγησης θέσεων στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α.



4.Ορισμός εκπροσώπου Δήμου με τον αναπληρωτή του στην τριμελή Επιτροπή Χορήγησης Βεβαιώσεων σε Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 51/06.



5.Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Ελέγχου Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου μας & συγκρότηση αυτής. Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Επαγγελματιών & Παραγωγών που προσέρχονται στις Λαϊκές Αγορές Δήμου μας.



6.Λήψη Απόφασης για εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού στο Λουτράκι (για τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών κλπ), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2971/2001.



7.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: “Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Σαρωνικού από οδό Δαμασκηνού έως την πλατεία Κων. Σημίτη” (αρ. μελ. 16/2007).



8.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Απρίλιος 2012).





Κοινοποίηση:                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

1.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα

του Δήμου    

2.Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.                                                      







`                                                                                   ΚΑΚΑΒΑΣ Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια: