Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δελτίο τύπου τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

Δελτίο τύπου τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου


 
 Τη Δευτέρα 23/4/2012, με πρωτοβουλία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή κ.Κουρούκλη Ανδριάνα, τον Γραμματέα κ. Βασίλη Αλεξίου και τα μέλη κ.Καλλίρη Ντίνα και κ. Ρίσκα Μαίρη με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Λογοθέτη και υπηρεσιακούς παράγοντες...


Συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και για τον καθορισμό χρήσης των χώρων που διαθέτει ο Δήμος στα πολιτικά κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο σύμφωνα με τον νόμο.

Η τοπική οργάνωση πρότεινε η διεξαγωγή της προεκλογικής καμπάνιας να γίνει μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού με σεβασμό στη δημοκρατία, στο περιβάλλον και στα δικαιώματα του πολίτη.
Το επόμενο τριήμερο η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί επίσης με τους εργαζόμενους του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας, ύδρευσης και των οργανισμών Κοινωνικής Ωφέλειας καθώς και με φορείς της πόλης.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και του οικογενειακού εισοδήματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: