Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ολοκλήρωσε το φετινό ταξίδι του, το αήττητο τραίνο του Ποσειδώνα!!!!





Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26/05/12 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ένα όνειρο που ξεκίνησε την φετινή χρονιά τον Σεπτέμβριο με ελπίδες και επιθυμίες. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα σε ένα κλίμα που ζει η χώρα μας πολύ δύσκολο. Ολοκληρώθηκε μέσα σε μια ατμόσφαιρα που συνεχίζετε η πολιτική αστάθεια και η οικονομική δυσχέρεια. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα οι θυσίες της διοίκησης του Ποσειδώνα και οι θυσίες των αθλητών, χάρισαν στο Λουτράκι την χθεσινή χαρά. Χαρά με ευθύνες και υποχρεώσεις. Χαρά με ανάγκες και θέλω.


Το Σάββατο μας τίμησαν με την παρουσία τους περίπου 80 άτομα που χάρηκαν και χειροκρότησαν την ομάδα του Λουτρακίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους: Δήμαρχο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων  Κο Λογοθέτη ,τον αντιδήμαρχο Κο Δέδε Γιώργο, τον δημοτικό σύμβουλο Κο Βαρελά Παναγιώτη και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου Κο Μπάκο Γιώργο που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μεγάλη μας χαρά.

Ενημερωτικά η αήττητη ομάδα του Ποσειδώνα  νίκησε την νεανική ομάδα του Πανιωνίου με 39-33.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής ήταν:

Πήγασος Αιγίου - Αναγέννηση Βύρωνα 21-20, Νέα Ιωνία - Ακαδημία Πάτρας 25-23, Κορωπί - Ιωνικός Ν.Φιλαδέλφειας 27-24, Παράδεισος Αμαρουσίου - Ελπίδες Πάτρας 28-27.

 Τα δεκάλεπτα: 5-6, 14-11, 24-16 ημιχ, 29-21, 34-25, 39-33

Πέναλτι: 2/2, 1/3  Δίλεπτα: 2-1

 Έφορος τμήματος : Παλαιολόγος Κωνσταντίνος.

Προπονητής Ποσειδώνας Λουτρακίου : Χατζηκωσταντίνου Κ.

Αρχηγός Αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος.
Ακριτίδης, Βαμβακάς, Πέρρος, Παπαδόπουλος, Σακέλλης,  Χατζηκωνσταντίνου, Μπένας, Μουτσάϊ,

Vujanovic, Χατζηκωνσταντίνου Α., Μπάρμπας, Σγουρός, Τσίγκης, Αικατερίνης, Γκίκας, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Γιογκαράκης, Τούρκια, Μπάμπης, Ρουμελιώτης, Σακελλαρίου, Παλαιολόγος Ιάσονας.


           

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 2011-2012

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

α/α
Σωματείο
Βαθ.
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
35
2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
24
3
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
21
4
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH ΒΥΡΩΝΑ
19
5
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
18
6
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
18
7
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
16
8
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
15
9
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
11
10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
-1

                                                     
Τιμητική βράβευση της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο τμήμα χάντμπολ του

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Την Κυριακή 27/05/12 η ομάδα ποδοσφαίρου της Κορίνθου γιόρτασε την άνοδό της στην Γ Εθνική, στην φιέστα που διοργάνωσε στον Φλοίσβο Κορίνθου. Τα μέλη της, οι φίλοι της και οι οπαδοί  της ομάδας παραβρέθηκαν στον Φλοίσβο, μαζί με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της Κορίνθου, στην γιορτή της «Μπάρτσας» και τίμησαν με την παρουσία τους την άνοδο της αγαπημένης τους ομάδας.

Μεγάλη η τιμή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποσειδώνα και για το τμήμα Χάντμπολ, που η Διοίκηση της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ μας προσκάλεσε για να μας τιμήσει και να μοιραστούμε μαζί την άνοδο μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας όπως και την άνοδο της Κορίνθου στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Παρουσιάστηκε η ομάδα μας στο φίλαθλο κοινό της Κορίνθου από τον Πρόεδρο της,  Κο Μπεθάνη και βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο της Κορίνθου Κο Πνευματικό με τιμητική πλακέτα.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε και δημόσια στην Διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου της Κορίνθου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και τον πρόεδρο της προσωπικά Κο Μπεθάνη, για την τιμή που μας έκανε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΟΙ συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Ο Κος Μπεθάνης κάλεσε τους φίλους της Κορινθίας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας την επόμενη χρονιά στα σαλόνια της Α1 Εθνικής, με την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου, ώστε οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στις υψηλότερες κατηγορίες να έχουν την υποστήριξη του κόσμου όπως ο Παμβοχαϊκός ( 3ος στην βαθμολογική κατάταξη και έξοδος στην Ευρώπη) στο βόλλευ και η ΠΑΣ Κόρινθος στο Ποδόσφαιρο.

 Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια και ευχόμαστε στην Κόρινθο να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη χρονιά στο νέο πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε ξανά μαζί την επόμενη χρονιά, μια ακόμη άνοδο χωρίς  τον….. άσχημο καιρό που ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στην φιέστα.














Δεν υπάρχουν σχόλια: