Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (Loutraki Thermal Spa), θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική επίσκεψη από εξέχουσες προσωπικότητες , μελών των πληρωμάτων του Ράλλυ Ακρόπολις.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία  όχι μόνο να δουν  από κοντά τον υπερσύχρονο χώρο  και εξοπλισμό του υδροθεραπευτηρίου μας, αλλά και να δοκιμάσουν μερικά από τα  προγράμματά του, αφού έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μη χάσουν την μοναδική  ευκαιρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος  στα νερά της πόλης που δικαίως έχει αναγνωριστεί ως ‘η πόλη των νερών’ αφού συνδυάζει το Ιαματικό, το φυσικό μεταλλικό νερό και βεβαίως τη θάλλασά μας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:

Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε εδώ, τα μέλη των πληρωμάτων του παγκόσμιου Ράλλυ Ακρόπολις. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν τόσο πολύ την μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας που θα έχουν στο Loutraki Thermal spa, ώστε όταν επιστρέψουν  στη χώρα τους θα το διαδώσουν ευρύτατα.

Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου να γίνει η πρώτη επιλογή προτίμησης spa από τους Έλληνες και τους πολίτες όλου του κόσμου.

Την πρώτη θέση άλλωστε  το Loutraki Thermal Spa την  άξιζε και την αξίζει αφού το Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, έχει συνδέσει το όνομά του από τα πανάρχαια χρόνια, με τη θεραπεία πολλών επιφανών προσωπικοτήτων. Από τα βάθη των αιώνων το Ιαματικό Νερό του Λουτρακίου, έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο φυσικής υγιεινής ζωής, ευεξίας και αναζωογόνησης και εύστοχα το μοναδικό αυτό δώρο της φύσης έχει χαρακτηρισθεί ως ‘’το νερό της ζωής’’.

Οι αξιότιμοι επισκέπτες του Υδροθεραπευτηρίου  Λουτρακίου είναι οι ακόλουθοι:

1. Brendan Reeves
2. Rhianon Smyth
3. Jose Suarez
4. Candido Carrera
5. Ashley Haigh-Smith
6. Craig Parry
7. Joao Silva
8. Hugo Magalhães
9. Elfyn Evans
10. Phil Pugh
11. Chris Duplessis
12. Karl Atkinson
13. Kate Rhodes
14. Phil Short
15. Phil Bradshaw
16. Fredrik Ahlin (TBC)
17. Morten Erik Abrahamson (TBC)
18. Timo Van Der Marel (TBC)
19. Maciej Woda (TBC)
20. Michal Mozdzierz (TBC)
21. John MacCrone
22. Stuart Loudon
23. Miro Relovsky

Δεν υπάρχουν σχόλια: