Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πολλοί ...ευφυείς οι Έλληνες ψηφοφόροι!


ΨΗΦΙΣΑΝ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΗ!
Ψήφισαν υπέρ της διάσωσης των δανειστών-τοκογλύφων
του Μάκη Βραχιολίδη
Έπιασε τόπο η παγίδα που έστησαν οι Μέρκελ-Σόϊμπλε σε βάρος του λαού, με το «ψηφίζετε για την παραμονή σας στο ευρώ ή όχι»! Ο Έλληνας, υπό τον φόβο της οικονομικής του καταστροφής, τρομοκρατημένος από τα πλαστά διλήμματα, «εάν εκλεγεί ο Τσίπρας θα επέλθη το χάος, θα χάσουμε τις οικονομίες μας στις Τράπεζες, δεν θα υπάρχουν τρόφιμα στα Super Markets», ενδυνάμωσε τα κόμματα που τον οδήγησαν στην καταστροφή! Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, τα οποία από κοινού συγκεντρώνουν το 42% των ψήφων. Έτσι, σχηματίζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, η οποία θα κληθεί να συνεχίσει την εφαρμογή του Μνημονίου 2!
Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών κ. Σόϊμπλε, ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, επικεντρώθηκε στη τήρηση του Μνημονίου: «Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα»!
Στο ίδιο μήκος κύμματος ήταν και οι δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών κ. Βεστερβέλε, ο οποίος επίσης θεώρησε απαραίτητη την απόλυτη τήρηση του Μνημονίου 2, δίνοντας απλώς ...ελπίδα για επιμήκυνση του χρονοδιαγράμματος!
Ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις των δύο επιφανών Γερμανών πολιτικών, μπορεί να αντιληφθεί πόσο...βαθιές θα είναι οι δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις (βλέπε σφαγές) στη χώρα μας!
Στην πραγματικότητα, η ψήφος των Ελλήνων αποτελεί ταφόπλακα για τους ίδιους αλλά και τους λαούς της Ν.Ευρώπης. Οι Μέρκελ-Σόϊμπλε, επιβάλλοντας τις θέσεις τους στην Πατρίδα μας, θα πραγματοποιήσουν ανάλογες κινήσεις και στην Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία. Το μέλλον αναμένεται ζοφερό.
Ο Σαμαράς, με τις υπογραφές που έχει βάλει για πλήρη εφαρμογή του Μνημονίου 2, μόλις σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση, θα κληθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, να πάρει μέτρα 11,6 δις ευρώ, τα οποία θα αποτελειώσουν τα ελληνικά νοικοκυριά. Οι απολύσεις στο Δημόσιο και η εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας, θα γίνουν σε χρόνο dt. Και αυτό, προκειμένου να προλάβει η Γερμανία να αρπάξει σε αμεσότερο χρόνο, όσα μπορεί περισσότερα από την ελληνική δημόσια περιουσία.
Οι δηλώσεις Σαμαρά, με τις οποίες ερμήνευσε το αποτέλεσμα των εκλογών, αποτελούν συνέχεια του θεάτρου του παραλόγου: «Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ, σε συνδυασμό με προοπτικές ανάπτυξης και ασφάλειας για τον πολίτη. Δεν θα υπάρξουν περιπέτειες και δεν θα κυριαρχήσει ο φόβος. Οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο».
Η πραγματικότητα είναι ότι το νόμισμα του ευρώ καταρρέει. Το πλαστό δίλημμα «ευρώ ή έξοδος από την ευρωζώνη», αποτέλεσε μια ακόμη μπλόφα σε βάρος του λαού, ο οποίος ψήφισε ως μπουνταλάς, κατά τον ίδιο τρόπο που ψήφιζε τον Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»!
Ο λαός, δυστυχώς δεν διδάσκεται από τα παθήματά του. Όπως ήδη ειπώθηκε, μερικές φορές δείχνει τόσο ανόητος ή αμετανόητος, που μοιάζει με τον σκύλο που επιστρέφει στον εμετό του ή με το γουρούνι που επιστρέφει στον βόρβορο της λάσπης του.
Κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού στην χώρα μας είναι τα ίδια πρόσωπα: Οι εντολοδόχοι της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και της Λαγκάρντ, οι κ.κ. Σαμαράς-Βενιζέλος. Οι δυνάστες του Έλληνα φορολογούμενου, αυτοί που υπέγραψαν την σφαγή των ασφαλιστικών ταμείων και των ομολογιούχων του Δημοσίου με το PSI , καλούνται από τον λαό να συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Κατά το «σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω»!

Διαβάστε πόσο κωμικοτραγικές φαντάζουν οι δηλώσεις Σαμαρά: «Θα εργαστούμε μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για την ανάπτυξη της χώρας και την πάταξη της ανεργίας, που δεν μπορεί άλλο να τραυματίζει την κάθε οικογένεια»!
Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας που σφαγίασαν τον ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στην απόλυτη οικονομική καταστροφή, στην ανεργία και την αυτοκτονία, θα εργαστούν τώρα για την...πάταξη της ανεργίας και την ανάπτυξη της χώρας;
Ποιον δουλεύει ο κ. Σαμαράς; Μα φυσικά τον ελληνικό λαό, που για μια ακόμη φορά πάτησε την πεπονόφλουδα! Τόσο ευφυής είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος!
Και βεβαίως, ας μην περιμένει ότι πρόκειται να αποδοθεί η παραμικρή ευθύνη στους πρωταίτιους της εθνικής καταστροφής! Με την ψήφο του, ο Έλληνας ουσιαστικά έδωσε συγχωροχάρτι σε όσα έγιναν σε βάρος του και σε βάρος της χώρας τα τελευταία 3 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: