Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Ωραίο να νικάς μέσα στη Γερμανία, με ιταλικό αυτοκίνητο που σχεδίασε Έλληνας» Φερνάντο Αλόνσο:






Ο Ισπανός Αλόνσο σε μια δήλωση με νόημα

 
Με το βαμβάκι «έσφαξε» τους Γερμανούς ο Ισπανός πρωταθλητής της Φόρμουλα1 Φερνάντο Αλόνσο μετά τη νίκη του στην πίστα του Χόκενχάιμ. Στην ερώτηση που του έγινε μετά την νίκη του για το πώς αισθάνεται που με ένα ιταλικό αυτοκίνητο κέρδισε μέσα στη Γερμανία, ο Ισπανός οδηγός απάντησε: «Εντάξει, έτσι δεν είμαι και τόσο πολύ οπαδός της πολιτικής, αλλά είναι διασκεδαστικό να οδηγείς ένα ιταλικό αυτοκίνητο - που σχεδιάστηκε από έναν Έλληνα – και να κερδίζεις μέσα στη Γερμανία».
Σχεδιαστής της νέας Φεράρι είναι ο Νικόλας Τομπάζης που από το 2006 είναι ο επικεφαλής σχεδιαστής της ιταλικής φίρμας. Πρόκειται για έναν από τους γιούς του γνωστού Έλληνα αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Τομπάζη.

Σε παλιότερες δηλώσεις του είχε εξηγήσει πώς άλλαξε την εικόνα του κόκκινου μονοθέσιου: «Πρακτικά αλλάξαμε το μεγαλύτερο μέρος του μονοθέσιου από την αρχή της σεζόν και δουλέψαμε με αποφασιστικότητα να καλύψουμε όλα τα αρνητικά σημεία που είχαμε διαπιστώσει στις πρώτες χειμερινές δοκιμές. Θα έλεγα λοιπόν ότι δεν βελτιώσαμε έναν και μόνο τομέα του μονοθεσίου. Χρειάστηκε να συνδέσουμε πολλές ιδέες που καλύπτουν βασικά όλο το μονοθέσιο, από το ρύγχος μέχρι το πίσω μέρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: