Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ










Παρά το γεγονός ότι Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης έχει επανειλημμένως καταγγείλει την απόφαση της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου να  καλεί τους εφημερεύοντες ιατρούς του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου να εφημερεύουν ανά τρείς ημέρες  στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Κ ως απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη, Η διοίκηση του Νοσοκομείου συνεχίζει εντελώς απαράδεκτα την ίδια πρακτική.


Ο Δήμαρχος δηλώνει :
Οι γιατροί του Κ.Υ. Λουτρακίου, οι οποίοι ομολογουμένως με αυταπάρνηση και αυτοθυσία προσφέρουν τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες, πρέπει απαραιτήτως να βρίσκονται στις θέσεις τους στο Κέντρο Υγείας στο Λουτράκι ιδιαίτερα το τριήμερο του εορτασμού της Παναγίας Γιάτρισσας Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του οποίου χιλιάδες προσκυνητές θα επισκεφτούν το Λουτράκι. 

Είναι δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι ανά πάσα στιγμή δεν θα παρουσιαστούν εξαιρετικά κατεπείγοντα περιστατικά υγείας.

Εξυπακούεται ότι για οποιοδήποτε σοβαρό και επείγον περιστατικό υγείας προκύψει, από σήμερα και εις το εξής , στους κατοίκους ή επισκέπτες του Λουτρακίου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα είναι η μόνη υπεύθυνη για το συμβάν και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: