Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
Με την έναρξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και την εφαρμογή του προγράμματος ‘Καλλικράτης’, διαπιστώθηκαν αμέσως οι σοβαρότατες ελλείψεις της Υπηρεσίας Ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας των Αγίων Θεοδώρων. Η παντελής απουσία αρμόδιου προσωπικού για την καταμέτρηση των καταναλώσεων αποτέλεσε τη βασική αιτία για τη μεγάλη καθυστέρηση στην πραγματοποίηση μετρήσεων από υπαλλήλους του τέως Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας και της ΔΕΥΑ.
O Δήμος, στα πλαίσια της ορθής και χριστής διοίκησης, θεώρησε σωστό να κατανείμει ισομερώς τη συνολική κατανάλωση ενός έτους σε τρεις λογαριασμούς. Με τον τρόπο αυτό η ενδεχόμενη υπερκατανάλωση της θερινής περιόδου κατανέμεται σε όλο το έτος και αποφεύγεται η οικονομική επιβάρυνση των καταναλωτών στις δύσκολες μέρες που ζούμε.
Ο Δήμος, έχοντας υπόψη του τα προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή του νόμου του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην εμφανιστούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον και ευελπιστεί στην κατανόηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: