Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα νίκη. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ποσειδώνα στο Χάντμπολ επι του Πανελληνίου με 33-28.





 

Στο Λουτράκι το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έγινε η 6η αγωνιστική της Α1 Εθνικής για τον Ποσειδώνα με αντίπαλο τον πανελλήνιο. Νίκησε ο Ποσειδώνας 33-28. Ο Πανελλήνιος ήθελε να πάρει τους πρώτους βαθμούς απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Λουτρακίου αλλά η ποιότητα των παικτών του δεν άφησε καμιά ελπίδα τους ζωντανή.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο την είχε ο Ποσειδώνας που κατά διαστήματα χαλάρωνε. Θυμηθήκαμε περσινά παιχνίδια. Μια ζέστη, μια κρύο. Όταν πλησίαζε ο Πανελλήνιος το σκόρ, ο Ποσειδώνας έπαιζε όσο χρειαζόταν για να ξαναφύγει μπροστά ώστε να διασφαλίσει την νίκη.
Το παιχνίδι δεν κρίνεται αγωνιστικά αφού ο Ποσειδώνας παρασύρθηκε από το παιχνίδι του Πανελληνίου.
Υπήρξε καλή συνεργασία στην επιθετική γραμμή αλλά η άμυνα του Ποσειδώνα ήταν "αεράμυνα", ίσως και για να μην χτυπήσουν. Τα 28 γκόλ στο παθητικό μας το αποδεικνύει αυτό.



Η συνέχεια για τον Ποσειδώνα είναι πολύ δύσκολη.
Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη έδιωξε το άγχος και την πίεση των βαθμών. Πλέον με 4 βαθμούς έχει κάνει μια εκκίνηση με προδιαγραφές σύμφωνα με την εικόνα από τα παιχνίδια με την ΧΑΝΘ.
Την επόμενη αγωνιστική, αγωνίζεται στην Βέροια με τον ιστορικό Φίλιππο Βέροιας που θα κυνηγήσει λυσσαλέα την νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα, ενώ έχει τον πρώτο λόγο στην νίκη λόγο έδρας και λόγο εμπειρίας.
Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που περιμένουμε τον Ποσειδώνα να υπερασπιστεί τις δύο νίκες του γνωρίζοντας και τις δυσκολίες που τους περιμένουν.


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής: ΔΟΥΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 22-21, ΧΑΝΘ -ΚΙΛΚΙΣ 14-20,ΦΟΙΒΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 26-25.
Τα παιχνίδια ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ -ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ θα γίνουν την Τετάρτη λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Διομήδη Αργους και Αερωπού.

Ο Διομήδης υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της γερμανικής LOWEN στην Γερμανία με 37-17 και ο Αερωπός έχασε στην Σερβία από την Ραντνίντσκι στο Κραγκούγιεβατς 38-25.


Τα δεκάλεπτα: 4-4, 11-7, 17-13 ημχ, 22-16, 27-20, 33-28
Πέναλτι: 3/3, 3/4
Δίλεπτα: 6-8

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 3, Παλαιολόγος, Βαμβακάς 3,Πέρρος 12, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 3, Μπάρμπας, Μπένα,Χατζηκωνσταντίνου Ν., Βουγιάνοβιτς 9, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος,Χατζηκωνσταντίνου Θ., Ρουμελιώτης 2.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος):Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 3, Σκοδριάνος 1, Δημήτρουλας 6, Πανταζής, Παπανίκος,Ξηρός, Σαμαράς 9, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 1, Χελιώτης 5, Μπαρίκος, Αιβάζης,Τσιμούρτος, Σομπριακούλ 3, Ζαφείρης.


Η Βαθμολογία Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

1
10
2
10
3
10
4
9
5
8
6
6
7
5
8
4
9
2
10
2
11
2
12
0


*Ομάδες που έχουν μια αγωνιστική λιγότερη.


Υ.Γ.

Ευχαριστούμε τον Κο Κίκιζα Αλέξανδρο που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου και χειροκροτήσαμε μαζί, τους αθλητές μας.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη στην ομάδα μας.
Χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας (Melissa Kikizas και άλλοι) δεν θα είχαμε καταφέρει, πολλά πράγματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: