Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ


 ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ


ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ
Η σημερινή δημοτική αρχή όπως και στο παρελθόν έχουμε γράψει δεν έχει ρότα και δεν έχει κάνει απο­λύτως τίποτα από αυτά που έλεγε προεκλογικά κοροϊδεύοντας τους δημότες για να πάρει την ψήφο τους. Είναι κοινό μυστικό ότι χωρίς την στήριξη πολλών παραγόντων και συγκυριών αυτή η δημοτική αρχή δεν θα έβλεπε εξουσία ούτε στο καλύτερο της όνειρο.
Δεν βλέπετε ότι σχεδόν από την αρχή άρχισαν να φεύγουν από το συνδυασμό άνθρωποι που τα είχαν δώσει όλα για τη νίκη. Δε σας κάνει εντύπωση  γιατί υπάρχουν τόσες παραιτήσεις συμβούλων στους Αγί­ους Θεοδώρους και στο Λουτράκι; Αλήθεια πού είναι ο πρώην πρόε­δρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κακκαβάς;    Πού είναι ο Χρήστος Ψυχογιός που ήταν πρόε­δρος στο τοπικό συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων και παραιτήθηκε; Πού είναι η Βλαστάρη Δέδε που ήταν στο τοπικό συμβούλιο Αγίων Θεο­δώρων και είναι ανεξάρτητοι αφού ήταν με το συνδυασμό του κ. Λο­γοθέτη; Πού είναι η Έλενα Δέλγα που ήταν μαζί του στο συνδυασμό; Πού είναι ο Παρασκευάς Παύλου που ήταν κι αυτός στο συνδυασμό; Πού είναι ο Δημήτρης Κοντός; Που είναι ο Χάρης Μαρίνης; Πού είναι ο Γιώργος Μπάκος που τον διέγραψε ο κ. Λογοθέτης, που είναι ο Χαράλα­μπος Δοσαράς με το λίβελο που είχε διαβάσει για το δήμαρχο μέσα στην αίθουσα του δημοτικού Συμβου­λίου; Που είναι ο Δημήτρης Λογο­θέτης ξάδελφος του δημάρχου και πρώην αντιπρόεδρος της Τουριστι­κής Λουτρακίου ΑΕ; Ο κατάλογος των ανθρώπων που πίστεψαν, στή­ριξαν και τώρα έχουν αποχωρήσει από το συνδυασμό είναι πολύ μεγά­λος κι έχει συνέχεια. Καλό θα είναι οι γύρω από το δήμαρχο αλλά και ο ίδιος να κάνουν έναν απολογισμό με αυτοκριτική και να ψάξουν γιατί αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν από το συνδυασμό.
Όπως επίσης καλό θα είναι ο δή­μαρχος και οι πέριξ αυτού να κατα­λάβουν ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι μόνιμες και όταν θα τις χάσουν θα μετανιώσουν για την αλαζονεία τους και το καβάλημα του καλαμιού



Η στήριξη παραγόντων ειδικά στο δεύτερο γύρο είναι αδιαμφι­σβήτητη, όπως δεν είναι μυστικό ότι ο συνδυασμός του κυρίου Παύ­λου η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση έδωσε μάχη για να μην βγει η Πα­ρέμβαση και να βγει ο συνδυασμός του Κώστα Λογοθέτη.
Είναι κοινό μυστικό κύριε Παύλου και έχετε μερίδιο ευθύνης για τα πεπραγμένα αυτής της δημοτικής αρχή, αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει. Οι συ­γκυρίες επίσης βοήθησαν τον συν­δυασμό του Κώστα Λογοθέτη. Μία συγκυρία είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Γέρου από τη διεκδίκηση της δημαρχίας αφού αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Μια άλλη συγκυρία ήταν το «θα­νάσιμο» πολιτικό λάθος του αρ­χηγού της Παρέμβασης Γιώργου Γκιώνη να βάλει στον συνδυασμό του δημοτικούς συμβούλους που ήταν στο ψηφοδέλτιο του Παύλου Παύλου και μάλιστα είχαν διατελέ­σει αντιδήμαρχοι και πρόεδροι σε αμειβόμενες θέσεις. Για να ξεκα­θαρίσουμε λίγο τα πράγματα αγα­πητοί αναγνώστες, σας θυμίζουμε ότι όταν ο Παύλος Παύλου και η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση έχασε τις εκλογές από τον Γιώργο Γκιώνη, οι σύμβουλοι που ο Γκιώνης έβαλε στο ψηφοδέλτιο του τώρα που έχα­σε από το Λογοθέτη ήταν αντίπαλοιτου στις προηγούμενες εκλογές.

Η εφημερίδα μας όταν είδε στο ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης δη­μοτικούς συμβούλους της Αδέ­σμευτης Δημοτικής Κίνησης που στις εκλογές ήταν απέναντι τους, αφού τότε γράφαμε για την δωδε­καετή θητεία Παύλου και για τα ίδια πρόσωπα στο συνδυασμό του, θα ήταν αφερέγγυα εάν έλεγε ότι τώρα οι σύμβουλοι του Παύλου που πή­γαν στον Γκιώνη έγιναν δια μαγείας οι καλύτεροι. Μοιραία λοιπόν στή­ριξε τον συνδυασμό του Κώστα Λο­γοθέτη για το πρόγραμμα του και τις προεκλογικές του υποσχέσεις, προεκλογικές υποσχέσεις και πρό­γραμμα που έως σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και η δημοτική αρχή είναι σαν να μην υπάρχει. Σύμφωνα με τις πληρο­φορίες μας και με τα λεγόμενα συμ­βούλου του συνδυασμού Λογοθέτη μας είπε ότι καλά εσείς δεν το βλέ­πετε ότι δεν υπάρχει συνδυασμός; 
TO BHMA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: