Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ” Η ΑΛΛΑΓΗ ”



Προς κάθε ανεξάρτητο και τίμιο Ισθμιώτη – Καλαμακιώτη – Κυρα-Βρυσιώτη.

Είμαστε η Πρωτοβουλία ” Η Αλλαγή ” μια πρωτοβουλία ανεξάρτητη χωρίς συμφέρον χωρίς ανθρώπους και παράγοντες στη πλάτη μας είμαστε άνθρωποι της Κορινθίας.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει έναν και μοναδικό λόγο ύπαρξης και ιδεολογίας.

Θα συζητήσουμε και όλοι μαζί θα κάνουμε την ΑΛΛΑΓΗ … Δηλαδή την μεταφορά μας που βάση Συντάγματος (ΝΟΜΟΣ 3463/2006 – ΦΕΚ 114/Α’/8.6.2006/Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.)είναι εφικτό να ενταθούμε στον ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ …Γιατί να σας πω την Αλήθεια εγώ και πολλά άτομα της ηλικίας μου αυτό σκεπτόμαστε να μεταφέρουμε τα Χαρτιά μας στο Δήμο Κορίνθου .. Ο δήμος που βρισκόμαστε τώρα δεν έχει και ποτέ δεν μας έχει προσφέρει τίποτα …

Εγώ και πιστεύω πολλοί συγχωριανο, φίλοι διασκεδάζουν, ζουν την καθημερινότητα τους, κάνουν βόλτες, γνωρίζουν κόσμο ,δουλεύουν και τέλος πληρώνουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο ( ΝΕΡΟ _ ΔΕΗ _ ΕΦΟΡΙΕΣ _ ΙΚΑ κλπ ) στη Πόλη της Κορίνθου ..
Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Δημο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ Α.ΘΕΟΔΩΡΟΝ.
Καταρχήν είναι Λάθος το όνομα του Δήμου … ποια είναι η ιστορία του Λουτρακίου? Οταν Στα ΙΣΘΜΙΑ έχουμε αρχαίο θέατρο,ένα ιστορικό Μουσείο και τον ένδοξο Ναό του Ποσειδώνα.
Είμαστε μια ομάδα ανοιχτή προς όλους είτε συμφωνούν είτε όχι, με τη πρωτοβουλία «Η ΑΛΛΑΓΗ».
Θα μιλήσουμε, θα σκεφτούμε λογικά και αν συμφωνήσουμε θα ζητήσουμε την ένταξη μας στον Δήμο Κορίνθου … για το καλό όλων μας … Ευχαριστούμε …

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ” Η ΑΛΛΑΓΗ ”

ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: