Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νικήτριες της κλήρωσης της ομάδας χάντμπολ...για τα ζυμαρικά μιας ολόκληρης χρονιάς.



 Δύο απο τις 3 τυχερές φιλάθλους μας που κέρδισαν τα ζυμαρικά μιας ολόκληρης χρονιάς μας έκαναν την τιμή και μας δήλωσαν:
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15.12.2012 ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

*Η αγαπητή φίλαθλός μας Μαρίνα, μας διατηρεί κατάστημα με είδη ένδυσης στο Λουτράκι.









Ευχαριστώ την εταιρεία τροφίμων Μέλισσα, καθώς κ το τμήμα handball του Ποσειδώνα Λουτρακίου, για την ευγενική τους προσφορά, αφού ειμαι κ εγώ μια απο τους τυχερούς που κέρδισαν τα ζυμαρικά της χρονιάς!! Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αερωπο!!! Καλή συνέχεια στην ομάδα κ καλές γιορτές σε όλους μας, με υγεία!

*Η αγαπητή φίλαθλος μας Βικτώρια, διατηρεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Λουτράκι. 
   
Εμείς ευχαριστούμε όλους τους φιλάθους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο αγώνα μας, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Ειδικά στις νικήτριες της πρώτης κλήρωσης, τις ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να ενισχύσουν με την παρουσία τους, την ομάδα μας και που πήραν μέρος στην κλήρωση/προσφορά του Χορηγού μας Μελισσας - Κίκιζας ΑΒΕΕΤ σε όλους τους φιλάθλους μας.

Η επόμενη κλήρωση είναι στις 19 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Νικαίας για 7 τυχερούς/ες φιλάθλους, που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση μας, για να κερδίσουν τα ζυμαρικά μιας ολόκληρης χρονιάς.

Σας ευχαριστούμε πολύ, και ελπίζουμε οι φίλοι μας να ενισχύουν τα καταστήματα της περιοχής μας και να επιλέγουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των χορηγών μας που μας στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: