Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Για τι άλλο δεν πρέπει να πιέσουμε τον Κ. Λογοθέτη για να το αποκαλύψει

Εχθές το βράδυ, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας, ο δήμαρχος εξεμάνη για το θέμα του 20% που είχε δεσμευτεί προεκλογικά και είχε βάλει ως κορωνίδα στο πρόγραμμα του.  
"Ότι και αν κάνετε, όσο και να με πιέσετε, δεν πρόκειται να αποκαλύψω τι κάνω ή τι έχω κάνει με το 20% του μισθού μου", είπε και ζήτησε να τελειώσει το θέμα. 
Από την μια έντεχνα ξεχνάει να πει ότι το 20% αποτελεί μόλις μια εκ των πέντε δεσμεύσεων περί κοινωνικής αλληλεγγύης που δεν έχει υλοποιηθεί. Καλά για το 20%. Για τα ΚΑΠΗ; Για την κατάργηση των συνδρομών; Για το πρόγραμμα πρόληψης από εξαρτησιογόνες ουσίες; Για την άμεση ίδρυση απασχόληςκαι παρατηρηρίου ανέργων; Όλα να τα ξεχάσουμε. Και για αυτά, μήπως να μην πιέσουμε γιατί δεν θα τα αποκαλύψει; 

Το Loutraki One, προτείνει και άλλα θέματα, για τα οποία οι δημότες όσο και να πιέσουν, χλωμό το βλέπω να αποκαλύψει τι έχει κάνει ή τι θα κάνει ο δήμαρχος, όπως: 

-- Μαρίνα Λουτρακίου. Μη με πιέζετε σας λέω. 
-- Απαντήσεις για τη διαπλεκόμενη πολιτική για το κολυμβητήριο. Όσο και να με πιέσετε, δεν σας λέω που να σκάσετε. Ήταν όλα επισκέψεις...
-- Τουρισμός και τουριστική επιτροπή, καθώς και προγραμματικές δηλώσεις. Όχι δεν είναι ότι είμαστε ανύπαρκτοι και μας βολεύει που ασχολούνται οι ιδιώτες, αλλά μην με πιέζετε. Που να σκάσετε να πλαντάξετε, δεν θα τα αποκαλύψει. 
-- Πλαστές υπογραφές στα δικόγραφα. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. Και ο ίδιος ο Τσοβόλας να ρωτάει, δεν σας λέω. 
-- Δεν έχω σκοπό να σας αποκαλύψω όσο και να με πιέσετε τι θα έκανα τα 500.000 ετησίως που ζήτησα από τον διαχειριστή και το Καζίνο. 
-- Για την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις Υπηρεσίες του Δήμου. -- Για τη Μελέτη για ευρεία χρήση φωτοβολταϊκών σε δημόσια κτήρια για την εξοικονόμηση ενέργειας.-- Για την Ίδρυση γραφείου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη συμμετοχή του Δήμου στο εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, σε Ευρωπαϊκά και πιλοτικά προγράμματα, για την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος «Θησέας», για την πλήρη αξιοποίηση του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.-- Για τη Δημιουργία παραρτήματος στις Βρυξέλλες. -- Για τη  Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα,καθώς και υποστήριξης των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. Όλε...Όλε...Όλε..., όσο και να χτυπηθείς σα χταπόδι δεν θα σας το αποκαλύψει.
-- Όχι, όχι, όσο και να με πιέσετε, δεν θα σας πω για την Aνέγερση σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ Λουτρακίου. Ούτε για τη Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο της πλατείας Παιδιού. Τη Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και ανάπλαση του επιφανειακού χώρου ως χώρου πρασίνου και αναψυχής. Καμία αποκάλυψη. Α μα πια με πρήξατε με αυτές τις ερωτήσεις σας
Που τις είδατε τέλος πάντων; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: