Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!



ΕΜΠΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;

 
Βροχή οι πληροφορίες στο loutraki-press για τους σχεδιασμούς του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη μαζί με το σύμβουλό του Γιώργο Γιαννιτσόπουλο, ο οποίος φαίνεται πλέον να είναι αυτός που κινεί, χωρίς να φαίνεται τα νήματα, από το 2ο όροφο της Ιάσωνος.
Μια εξέλιξη που έχει δημιουργήσει μεγάλη απέχθεια σε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, όταν πληροφορήθηκε τις νέες εμπνεύσεις του συμβούλου του δημάρχου, κόντρα σ’ ένα νέο άνδρα που προσπαθεί, τουλάχιστον ως ώρας με καθαρά χέρια και μη έχοντας την πρόθεση να τα λερώσει!
Σύμφωνα λοιπόν πάντοτε με τις  νέες πληροφορίες που έφθασαν χθες το βράδυ στο loutraki-press λέγεται ότι ο δεύτερος όροφος της Ιάσωνος, μόλις αντελήφθη τον πακτωλό των χρημάτων που πρόκειται να διαχειρισθεί το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, έπεσαν πάνω με τα μούτρα, να περάσει στον απόλυτο έλεγχό τους. Για να επιτευχθεί αυτό και κυρίαρχα ο απόλυτος έλεγχος των οικονομικών του Ταμείου, προέκριναν ότι η πιο ενδεδειγμένη κίνηση ήταν να προωθήσουν για τη θέση του λογιστή άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης τους. Ο άνθρωπος λοιπόν που επελέγη, σύμφωνα με τις ίδιες πάντοτε πληροφορίες ήταν η πλέον στενή συνεργάτης του συμβούλου Γιώργου Γιαννιτσόπουλου, από την εποχή που ήταν το αφεντικό στα οικονομικά της Club Hotel Casino Loutraki. Σε γνώση του loutraki-press είναι και το όνομα της πρώην συνεργάτιδας του συμβούλου του δημάρχου, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος αυτό να δημοσιοποιηθεί.
Αυτό που πρέπει να δημοσιοποιηθεί για την προστασία του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου είναι να μην γίνει κάποια απόπειρα «πραξικοπήματος» για την εκπαραθύρωση του προέδρου Άρη Μαρίνη, ο οποίος φαίνεται προς τιμήν του να διέπεται από χρηστά ήθη και κατά συνέπεια είναι υποχρεωτικό να απολάβει της στήριξης της τοπικής κοινωνίας, στην ηθική κι έντιμη προσπάθεια που καταβάλλει!
Όπως και χθες επισημάνθηκε, το loutraki-press θα είναι ανιδιοτελώς στο πλευρό του, εφ’ όσον πράττει τα νόμιμα να τον στηρίζει, προκειμένου να μπορέσει να φέρει σε πέρας την αποστολή του.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: