Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΝΕΜΙΣΕ Ο ΜΑΪΣΤΡΟΣ


Κεράκι αδράνειας και απραξίας σήμερα για το μεταλλαγμένο πλέον απομεινάρι συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», που κλείνει ακριβώς έναν χρόνο από την ημέρα κατά την οποία αποδεκατισμένος, συγκεντρώθηκαν τα μέλη του για τελευταία φορά. (Σε VANάκι ήταν;)

 
Υπενθυμίζεται, ότι από την προεκλογική ακόμη περίοδο, μόλις αναδείχθηκε δημοτική αρχή, αλλά στη συνέχεια και ως δημοτική αρχή ο Κώστας Λογοθέτης κομπορρημονούσε ότι μια φορά το μήνα θα συνέρχεται ο συνδυασμός, προκειμένου να χαράζει πολιτικές και να συμμετέχουν όλοι κατά το άλλοτε παραμύθι «ο λαός στην εξουσία». Έτσι κι εδώ, όταν τα μέλη του συνδυασμού αντελήφθησαν ότι πρόκειται για ένα κλειστό club «αυλικών του αυτοκράτορα», ψηφοφόροι και υποψήφιοι τους γύρισαν την πλάτη κι επιδεικτικά λένε ότι δεν θέλουν να έχουν επαφή μαζί τους.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου κι επικεφαλής αυτού του μορφώματος, δίκην συνδυασμού, Κώστας Λογοθέτης, αναζητά τον άνθρωπο ο οποίος θα μπορέσει να του μετατρέψει αυτό το απομεινάρι σε συνδυασμό, μετά την προδιαγεγραμμένη λόγω έλλειψης ικανοτήτων αποτυχία, του Χρήστου Μίχα, ο οποίος είχε αναλάβει αυτό το ρόλο μετά την αδικαιολόγητη εκπαραθύρωση του τότε έμπιστού του Χάρη Μαρίνη. Τότε είχε διαπιστωθεί περίτρανα ότι ο «αυτοκράτορας» ήταν μόνον η πάρτη του, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.
Εκτός πλέον των μετρημένων «αυλικών» που συναγελάζονται στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, φαντάζει σαν… γυμνισμός στα χιόνια η συγκρότηση ψηφοδελτίου ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014, έστω και ισάξιας δυναμικότητας μ’ αυτόν του προεκλογικού μπουλουκιού του 2010.
Όλα δείχνουν, αν ο Κώστας Λογοθέτης μπορέσει εκτός απροόπτου να ολοκληρώσει τη θητεία του και να πάει σε εκλογές, ότι θα αναδειχθεί το πρόσωπο αφενός με την πιο σύντομη θητεία δημάρχου στο δήμο Λουτρακίου, αφετέρου ο μεταλλαγμένος συνδυασμός του θα υποστεί τέτοιου είδους συντριβή που δεν θα υπάρχει ανάλογός του στο παρελθόν, οπότε θα μεταβληθεί σε αρνητικό σημείο αναφοράς και σύγκρισης για το μέλλον.
Μπορεί ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης να ξύπνησε και να ατενίζει -λογαριάζοντας χωρίς το ξενοδόχο- τις δημοτικές εκλογές του 2014, ωστόσο, φαίνεται μαζί με τα «εξαπτέρυγά» του να μην έχουν καμία απολύτως αίσθηση της αδήριτης πραγματικότητας, να αεροβατούν κι όχι μόνον αντί να επιδιώκουν να έχουν μια αξιοσημείωτη κι ευπρεπή παρουσία, ισχυριζόμενοι ότι θα είναι εκ νέου δημοτική αρχή. Πρόκειται για τακτική, που θέλει να κρύψει τη γύμνια, όπως ακριβώς συμβαίνει και σ’ έναν άλλον συνδυασμό που ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία του δήμου, χωρίς παράλληλα να θέλει ν’ ακούσει την άποψη της τοπικής κοινωνίας για την ηγεσία του.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: