Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ Σ΄ΑΓΑΠΩ





ΓΩΓΩ ΞΑΝΘΑΚΗ

Γεννήθηκε το 1982 στην Κόρινθο και μεγάλωσε στο Περιγιάλι Κορινθίας.Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή ‘’Βεάκη’’ το 2006.Το 2006-07 συνεργάστηκε με το θέατρο του Ηλιου.Από το 2006-10 συμμετείχε στις παραστάσεις της επαγγελματικής σκηνής,του πνευματικού κέντρου Λουτρακίου, θέατρο για παιδιά.Απο τον Οκτώβριο του 2012 έως και σήμερα είναι είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνη της πειραματικής σκηνής του θεάτρου Περιγιαλίου ανεβάζοντας παραστάσεις θεάτρου για παιδιά και συμμετείχε σε παράσταση κουκλοθεάτρου με την ομάδα τελεία της Χριστίνας Σακκελαράκη.Απο τον Οκτώβριο το 2012 εως τον Φεβρουάριο του 2013 εργάστηκε στο πρόγραμμα ‘’Ημερήσια δημιουργική απασχόληση παιδιών σε πέντε Δημοτικά σχολεία της Κορίνθου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.Επίσης έχει δημιουργήσει τα δικά της τμήματα θεατρικού παιχνιδιού με παιδιά στο Θέατρο Περιγιαλίου και στο Λύκειο Ελληνίδων Κιάτου.


Εβίτα Δραγούνη

Γεννήθηκε στο Λουτράκι. Πήρε το Δίπλωμα Μονωδίας από το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο με καθηγήτρια την Μαρία Μαρκέτου με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μπαρόκ μουσικής  με καθηγητές τους Ιάκωβο Παππά, Έφη Μηνακούλη και  Άρη Χριστοφέλλη για την γαλλική, αγγλική και ιταλική όπερα αντίστοιχα.  Έχει συμμετάσχει στις  όπερες « Ξέρξης» του Χέντελ ως Ρομίλντα και «Χένσελ και Γκρέτελ» του Χούμπερντινγκ ως μάνα. Έχει εμφανιστεί σε ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού και στην μουσική σκηνή Τσάι στην Σαχάρα με μελοποιημένα ποιήματα Καβάφη, Πολυδούρη και Λόρκα από τον Δ.Μαραμή αλλά και τραγούδια του Σ.Τριβιζά.  ΄Εχει συμμετάσχει στις παιδικές παραστάσεις  του Δήμου Λουτρακίου  «Οδυσσεβάχ» και  « Η Παναγία των Παρισίων», ενώ από το 2011 συνεργάζεται με το θέατρο Περιγιαλίου, με συμμετοχή στις παιδικές παραστάσεις «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ και στον λαϊκό μύθο «Η Κάλλω, η Μάρμπω και η καλλικάντζαροι».

 Ελένη Πετροπούλου - Ηθοποιός






Η Ελένη Πετροπούλου σπούδασε στην Ανωτέρα σχολή Δραματικής τέχνης Διομήδη Φωτιάδη από την οποία αποφοίτησε με άριστα. Συνέχισε τις σπουδές της όπου και αποφοίτησε από την Δημοτική Ανώτερη σχολή Δραματικής τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Από το2002 έως και σήμερα έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις  ,μερικές εκ των οποίων, της θεατρικής ομάδας Interaction,  της καλλιτεχνική εταιρία Global arts, που είναι και ιδρυτικό μέλος, της παιδικής σκηνής του δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας και από το 2010 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με το θέατρο Περιγιαλίου στην πειραματική σκηνή. Από το 2006 έως και σήμερα διδάσκει στα Global Arts Studios εργαστήρια ελευθέρων στο Τμήμα Δραματικής Τέχνης θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, και θέατρο στα επαγγελματικά τμήματα ενηλίκων.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στο θέατρο , τις εικαστικές τέχνες, την κατασκευή μάσκας και κοστουμιών, μακιγιάζ θεάτρου και κινηματογράφου , έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε πολλά video art που έχουν παρουσιαστεί σε εικαστικές εκθέσεις στην Αθήνα, έχει παρουσιάσει πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ και έχει δανείσει τη φωνή της σε παιδικά παραμύθια
 Ιφιγένεια Καλλιγέρου

Η Ιφιγένεια Καλλιγέρου είναι διπλωματούχος πιάνου του Ελληνικού Ωδείου -τάξη Ελισάβετ Κουναλάκη. Για έξι χρόνια υπήρξε μέλος της χορωδίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και η συνοδός πιανίστα αρκετών συναυλιών της.Από το 2002 συνεργάζεται με Ωδεία και Μουσικές σχολές στην Κορινθία και τη Σαντορίνη. Τα έτη 2007-2010, δίδαξε ως ωρομίσθια μουσικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε Σαντορίνη, ορεινή και πεδινή Κορινθία.Η κύρια δραστηριότητα όλα αυτά τα έτη, παραμένει η διδασκαλία πιάνου με σημαντικότερη συνεργασία αυτή με τα Global Arts Studios από το 2008 έως σήμερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: