Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Λουτράκι. Πόση διαφάνεια μπορεί να αντέξει αυτός ο τόπος;

Όχι άλλη διαφάνεια. Φτάνει πια.
Όχι άλλο όλα πάνω στο τραπέζι.

Δεν θέλουμε να τα ξέρουμε όλα δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, κράτα και κάτι για εσένα.
Αφού μουρλαθήκαμε στη διαφάνεια με τα θέματα του Κολυμβητηρίου, του ΣΠΑ, των αποφάσεων για τους δικαστικούς αγώνες με τη Λουτράκι ΑΕ, τις παραιτήσεις από το ΔΣ της Κοινοπραξίας, τη Νεραϊδοχώρα....και τόσα άλλα κραυγαλέα παραδείγματα διαφάνειας και ενημέρωσης του κοινού, τώρα το...γλέντι συνεχίζεται μέχρι πρωίας.
Τελευταίο "κρούσμα" της διαφάνειας που αποπνέουν οι δημοκρατικές πρακτικές του δημάρχου Κ. Λογοθέτη, ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Ο αιρετός δήμαρχος, επιλεγμένος να εκπροσωπεί και να ενημερώνει τους δημότες, ο οποίος εξελέγη έχοντας ως σημαία του τη διαφάνεια και "όλα πάνω στο τραπέζι", λίγο πριν την συνεδρίαση του
συμβουλίου του δημοτικού Λ.Τ, ζήτησε από τα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης να αποχωρήσουν και να μην υπάρξουν κάμερες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Οποία διαφάνεια. Οποία δημοκρατικότητα. Έχουμε μείνει όλοι συγκινημένοι και άλαλοι από την ευαισθησία του δημάρχου Κ. Λογοθέτη.
Προφανώς δεν τους έχει εξηγήσει κανείς ότι το "Δημοτικό" σημαίνει "αυτό που ανήκει στο δήμο", από τον οποίο ο δήμαρχος και οι αιρετοί είναι περαστικοί.
Έχουμε φτάσει σε σημείο να γίνονται συνεδριάσεις επιτροπών στη Βουλή -ακόμη και αυτών με ευαίσθητα δεδομένα- με την παρουσία καμερών ή/και εκπροσώπων του τύπου, αλλά βέβαια τι να ξέρουν αυτοί οι άσχετοι από δημοκρατία και διαφάνεια.
Δήμαρχε έχω πρόταση για το επόμενο συμβούλιο. Μήπως οι γυναίκες σύμβουλοι να φορούν και μπούργκα; 
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: