Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΑΘΗΜΑ ΗΘΟΥΣ ΚΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΤΡΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΑΞΙΑ!


Στο Λουτράκι πρέπει να νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που διοικητής του αστυνομικού τμήματος διετέλεσε ο βάναυσα και άνανδρα απομακρυνθείς αστυνομικός υποδιευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης.
 
Με την τελευταία του ενέργεια ο Χαράλαμπος Τετράδης πρέπει να κάνει το Λουτράκι να αισθάνεται περισσότερο υπερήφανο, γιατί αφενός επέδειξε υψηλότατο δείγμα ανδρείας κι ανδρισμού, αφετέρου τίμησε τη στολή του, τα αστέρια και την Ελληνική Αστυνομία, εν αντιθέσει με τους βολεμένους «εργατοπατέρες» της ΠΟΑΞΙΑ που έσπευσαν να ευθυγραμμισθούν με την πολιτική ηγεσία, μήπως και τους τραβήξουν τα αυτιά!
Ο Χαράλαμπος Τετράδης αν και αδίκως καρατομηθείς, επιδεικνύοντας υψηλό ήθος κι ευπρέπεια, είχε το σθένος αν και μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Πελοποννήσου να παραιτηθεί από γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου, για να διευκολύνει τις διαδικασίες των «σφαγιαστών» του.
Αυτοί όλοι εκεί οι βολεμένοι κύριοι στην ΠΟΑΞΙΑ δήθεν συνδικαλιστές, τους άκουσε κανείς να ζητήσουν στοιχειωδώς τη συγνώμη για την κατάπτυστη και βλαπτική σε βάρος ενός αξιωματικού ανακοίνωσή τους, που κρύβονται πίσω από τη στολή και τα αστέρια νομίζοντας ότι αυτά κάνουν τον αξιωματικό;
Κύριοι, άλλη μια φορά αναδεικνύεστε κατώτεροι των απαιτήσεων και των περιστάσεων και με τα μυαλά αυτά ως Έλληνες πολίτες δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Οι δυνατότητές σας περιορίζονται στο «χημικό πόλεμο» κατά αόπλων, που άλλωστε είναι και το μόνο προϊόν στην ελληνική αγορά που παρουσιάζει αύξηση στην κατανάλωσή του.
Καληνύχτα σας κύριοι, ίσως να έχετε ακόμη χρόνο να παραδειγματιστείτε από τον άξιο αξιωματικό Χαράλαμπο Τετράδη και να πάρετε κάτι από την ανδρεία και την αξιοπρέπειά του! Γιατί απλά, αν ήσασταν ίδιοι, στοιχειωδώς θα είχατε παραιτηθεί!
Χαράλαμπε Τετράδη υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου, γιατί λειτουργείς με το ήθος ενός πραγματικού commando!
loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: