Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ FestivArt







To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδειχθούν εκθέτοντας και προωθώντας τη δουλειά τους στις εκθέσεις, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκειά του. 
Το FestivArt εκτός των άλλων φιλοδοξεί να γίνει τόπος και χρόνος συνάντησης με τον πιο δημιουργικό μας εαυτό. Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιούνται σεμινάρια τέχνης για μικρούς και μεγάλους και δράσεις κατά τις οποίες οι επισκέπτες θα συμμετέχουν ενεργά. 
Το FestivArt πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στους χώρους του Lab2art στο Λουτράκι, σε μια έκταση 2000 τετραγωνικών μέτρων. Στεγασμένοι και μη χώροι διαμορφώνονται κατάλληλα για τις ανάγκες των εκθέσεων, των συναυλιών, προβολών και δράσεων του φεστιβάλ.

Τέλος, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, το FestivArt επιδιώκει να συνδράμει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσω φιλανθρωπικών του δράσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής στο lab2art@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 27440 26 236.























Δεν υπάρχουν σχόλια: