Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Με το όπλο στον κρόταφο.





Οι παλιοί θα θυμούνται επί δημαρχίας Γκιώνη, που είχε έρθει ένας περιφερειάρχης στο Δ.Σ και έβαλε το όπλο στο κρόταφο των δημοτικών συμβούλων, ζητώντας τους να ψηφίσουν τους δεματοποιητες διαφορετικά θα είχαμε πρόστιμα.



Τελικά τον γράψαμε, σε εισαγωγικά, τον κύριο και δεν συνέβη απολύτως τίποτα, τουλάχιστον όσο αφορά τον δήμο μας, για τους άλλους δεν ξέρω απλώς υποψιάζομαι ότι κάποιοι έχασαν μίζα.
Μίζα είναι το μοτερακι που βάζει μπροστά μια μηχανή...μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Σήμερα επί δημαρχίας Λογοθέτη, έρχεται ο ίδιος ο δήμαρχος και βάζει το όπλο στους δημοτικούς σύμβουλους, ζητώντας τους να αποφασίσουν για την τύχη του υδροθεραπευτηρίου διαφορετικά ο εργολάβος θα το κατασχέσει τις επόμενες ήμερες.
Δηλαδή 2,5 χρόνια δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση, αλλά θα πρέπει να την βρούμε τις επόμενες ώρες.

Ούτε πριν λίγο καιρό που με υπογραφές δημοτικών συμβούλων έγινε Δ.Σ με το ίδιο θέμα, ήταν απαραίτητο να βρεθεί λύση. Τώρα, σήμερα, στο και πέντε πρέπει να βρεθεί η λύση.

Λύσεις υπάρχουν λένε όλοι και κοιτάζουν ο ένας τον άλλον. Τώρα γιατί εμένα κάτι μου μυρίζει δεν ξέρω, ίσως να είναι ο αέρας που φυσά από τα διυλιστήρια.
Βέβαια στο τελευταίο Δ.Σ χθες δηλαδή, έγιναν προτάσεις από αρκετούς, ακόμα και από τον δήμαρχο, αυτό και αν ήταν πρωτόγνωρο, είχε την λύση, αλλά ούτε την έλεγε, ούτε την εφάρμοζε τόσο καιρό.......τώρα γιατί όλοι τους τις κράταγαν τις λύσεις εφτασφράγιστο μυστικό τόσους μήνες, για να τις πουν στο και πέντε ...δεν γνωρίζω ρωτήστε τους και αναλόγως την απάντηση ξανά ψηφίστε τους.

Μια περιέργεια έχω.... αν ο εργολάβος κάνει κατάσχεση στο ΣΠΑ κάνει μόνο στο κτίριο η και στην ιαματική πηγή;
Γιατί αν κάνει μόνο στο κτίριο, τι θα το κάνει χωρίς νερό;
Αμερικαν μπαρ;
Δηλαδή εμείς με άλλα λόγια αν το κατασχέσει θα έχουμε το υδρο και αυτός θα έχει το θεραπευτήριο;
Μήπως τελικά δεν είμαστε τόσο στριμωγμένοι όσο νομίζουμε;

ΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: