Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αξιότιμον Κύριον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου




Κύριε Εισαγγελέα
Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί σε Σας και να Σας γνωρίσει τα εξής:

Από το 2006 η παράνομη ΧΑΔΑ του Δήμου Κορίνθου φλέγεται και πλημμυρίζει την ευρύτερη περιοχή (Άσσο - Λέχαιο- Κόρινθο) με καρκινογόνες ουσίες (διοξίνες, φουράνια, βαρέα μέταλλα κ.λ,π.) δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τους υδροφόρους ορίζοντες, τα κηπευτικά και όλα τα γεωργικά προϊόντα.
Από   το   2006   δεν   σταματήσαμε   να   ζητάμε   την   παρέμβαση   της Εισαγγελικής Αρχής Κορίνθου για το έγκλημα αυτό κατά της δημόσιας υγείας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σήμερα η κατάσταση είναι τραγική και .    παρά τις καταγγελίες μας, δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα.
Όπως θα διαπιστώσετε και στα οκτώ έγγραφα που σας διαβιβάζουμε, όλες οι διαμαρτυρίες μας έχουν αγνοηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας φλέγεται ολόκληρη η ΧΑΔΑ και οι αναδυόμενοι δηλητηριώδεις καπνοί πνίγουν τα χωριά και την Ολυμπία οδό και χιλιάδες κάτοικοι εισπνέουν καρκινογόνες ουσίες.
Σας υποβάλλουμε και τις ακόλουθες διαμαρτυρίες για τις παραβάσεις αυτές.
Επειδή η κατάσταση αυτή εάν συνεχιστεί υπάρχει ορατός κίνδυνος να οδηγηθούμε σε κατάσταση 8ΟΥΕΖΟ, για όλους αυτούς τους λόγους παρακαλούμε θερμώς να ενεργήσετε αναλόγως.το διοικητικό Συμβούλιο


 Ο πρόεδρος Με τιμή

Βασίλης Κελλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: