Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ


Κορυφώνεται μέσα σε λίγες ώρες, από χθες το μεσημέρι μέχρι αυτή την ώρα, λιγότερες από 24, η καταστροφή του τόπου, με κύριο υπεύθυνο το δήμαρχο Λουτρακίου και πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη.
 
Αυτή την ώρα λοιπόν στην έδρα της Λουτράκι Α.Ε., στις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa δικαστικοί επιμελητές για λογαριασμό της κατασκευάστριας - πιστώτριας Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. έχοντας μαζί τους δύο φορτηγά τα οποία ήλθαν από την Αθήνα, θα πάρουν όλα τα κινητά στοιχεία που ανήκουν στη Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να τα μεταφέρουν σε αποθήκη για να εκπληστειριασθούν σε τακτική διαδικασία! Παρόντες, θεατές, στελέχη και μέλη του LTO, ξενοδόχοι κυρίαρχα, οι οποίοι έχουν πωλήσει πακέτα κι έχουν επενδύσει στη λειτουργία του στολιδιού όχι μόνον του Λουτρακίου, αλλά και ολόκληρης της νότιας Ευρώπης, το οποίο ο Κώστας Λογοθέτης κατάφερε να το κλείσει, δημιουργώντας την αποσύνθεση και διάλυση στον τόπο.

Δεν είναι απίθανο ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης να καταγγείλει και πάλι το γράφοντα ως «εχθρό του τόπου» και να ισχυρισθεί ότι τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε. μεταφέρονται για συντήρηση, ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου. Αυτό δεν παραπέμπει στην καταγραφή;
Τελικά, ποιος είναι ο εχθρός του τόπου Κώστα Λογοθέτη;

Η σημερινή εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα του εμπαιγμού του Κώστα Λογοθέτη προς τον ομόλογο του της εργολήπτριας εταιρείας Γιώργο Βλάχο, ο οποίος σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες του loutraki-press είναι πλέον εκτός εαυτού και είχε αναγκασθεί να στείλει τελεσίγραφο για σήμερα 24/5/2013, αν δεν υπάρξει τελεσίδικη και βιώσιμη λύση διακανονισμού του χρέους.
Πηγή, που πρόσκειται στον Γιώργο Βλάχο, ισχυριζόταν ότι «ο επιχειρηματίας είχε όλη την καλή διάθεση να επέλθει συμβιβασμός, ήταν έτοιμος και είχε όλη τη θέληση να προβεί ακόμη και σε μείωση των απαιτήσεών του», αλλά δυστυχώς, «έπεσε θύμα κι αυτός, της αναξιοπιστίας και του εμπαιγμού του δημάρχου Λουτρακίου».
«Ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Βλάχος είχε πρόθεση να οδηγηθεί η κατάσταση σ’ αυτή την εξέλιξη, δεν είχε διάθεση να τραβήξει τ’ άκρα. Εξάλλου, αυτό φαίνεται και από την υπομονή του για περισσότερο από δύο χρόνια. Μπορεί να προκαλούσε κάποια απειλή για να ευαισθητοποιηθούν και να προχωρήσουν σε ρύθμιση, ωστόσο, "εξαπτέρυγά" του, αντί να σιωπούν, προκαλούσαν κιόλας, φέρνοντας τα αποτελέσματα που βιώνουμε…»
Οι ίδιες πληροφορίες του loutraki-press, θέλουν o Γιώργος Βλάχος να μην εμπιστεύεται να συνομιλήσει πλέον με τον Κώστα Λογοθέτη και να απαιτήσει τη συνομιλία με ολόκληρο το Δ.Σ. καθώς και τις υπογραφές όλων ανεξαιρέτως των μελών του, κυρίαρχα, των επικεφαλής της αντιπολίτευσης!
Πολιτικά, λόγω της αναξιοπιστίας του και του εμπαιγμού του, ακυρώνεται για πρώτη φορά ο Κώστας Λογοθέτης, ενώ έτσι αναδεικνύεται το τεράστιο πολιτικό πρόβλημα που υπάρχει στο Λουτράκι με την αντιπολίτευση αν και το βιώνει να ακολουθεί τη θεωρία του ώριμου φρούτου και να μην έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για αντικατάστασή του ή να έχει τεθεί υπό επιτροπεία. Γιατί, αν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα εδώ και δύο χρόνια, όταν όλοι οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης συμφωνούσαν στο φουαγιέ ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, σήμερα ο τόπος δεν θα βίωνε όλα αυτά που βιώνει.
Δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, είστε αυτός, ο οποίος με προσωπική του ευθύνη συνεπικουρούμενος από τους στενούς συμβούλους του με ονοματεπώνυμο, στους οποίους θα καταλογισθούν ποινικές κι αστικές ευθύνες, φέρατε αυτή την καταστροφή!
Κατά συνέπεια, εσείς θα είστε που δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο Λουτράκι κι όχι ο γράφων, δεδομένου ότι αυτό που επεδίωκε σταθερά και αταλάντευτα ήταν το κοινό καλό, πρόοδος κι ευημερία του τόπου κι όχι το ιδιοτελές συμφέρον, όπως ακριβώς συμβαίνει με το στενότατο περιβάλλον σας που έχετε φέρει την καταστροφή στον τόπο.
Εν κατακλείδι συνεχίστε να μην διεκδικείτε τα χρήματα που απορρέουν από τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, αποπροσανατολίζετε την τοπική κοινωνία με το έγγραφο του ΔΕΚ για να επιτύχετε να υποδουλωθεί ο τόπος στους «συνεταίρους» κι εσείς να έχετε προσφέρει καλές υπηρεσίες.
 Πάνος Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: