Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε συνεδρίαση -πριν περίπου ένα μήνα- του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, έγινε μάρτυρας να εγκρίνεται μέσω ΕΣΠΑ στο δήμο Άργους το ποσό των € 4,5 εκατ. προκειμένου να μετατραπεί σε βιοκλιματική η κεντρική πλατεία της πόλης.
Στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, την Δευτέρα, στο δήμο Άργους εγκρίθησαν άλλα € 4 εκατ. για αναπλάσεις στο κέντρο της πόλης του Άργους, καθώς επίσης και η κατασκευή δύο σχολείων, ενώ ακολουθεί η έγκριση άλλων δύο σχολείων.
Στο δήμο Ναυπλίου εγκρίθηκε η καταβολή € 8 εκατ. για την εκβάθυνση του λιμανιού του, έτσι ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν την ιστορική πόλη κρουαζιερόπλοια.
Τη λουτρόπολη του Λουτρακίου ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης είχε φροντίσει να τη χαρακτηρίσει το ανατολικό άκρο δικτύου μαρίνων της δυτικής Μεσογείου, την οποία προβλεπόταν να προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια.
Σε όλα αυτά από τη δημοτική αρχή δεν υπάρχει απάντηση, γιατί απλά δεν κάνουν τίποτα και δεν έχουν γνώση τι πρέπει να κάνουν και τι να διαχειρισθούν. Στο μόνο που έχουν ταλέντο και ικα
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: