Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ




              
                                                       
    
  Η κ. ΚΟΥΤΜΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
                           
                              ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!   
                                  

Με αφορμή την αποδοχή της πρότασης του Δημάρχου για ανάληψη της προεδρίας του νεοσύστατου Δημοτικού λιμενικού ταμείου από την έμπειρη δικηγόρο και  μέλους του συνδυασμού μας κ. Εβίτας  Κούτμου για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της οργάνωσης και της λειτουργίας του,

              Ο κ. Γκιώνης ανακάλυψε την διαπλοκή!!!!.

Έσπευσε να μας καταγγείλει για «παρασκηνιακές συμφωνίες»,    για «πολιτικό συνεταιρισμό» και «θέσεις εξουσίας», μετά από «συναλλαγή» και ας μην έμαθε ούτε στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο τι σημαίνει η λέξη αυτή.                                                                 Αδυνατεί να αντιληφθεί, για μία ακόμα φορά, ότι δεν βοηθούμε τον Κ. Λογοθέτη αλλά τον τόπο, ως έχουμε καθήκον και όπως όλοι   δώσαμε όρκο στο ξεκίνημα της Δημοτικής θητείας. Αδυνατεί να αντιληφθεί ότι το Δημοτικό συμφέρον είναι πιο πάνω από το παραταξιακό.                                                                     Αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ναι στα καθήκοντα μας είναι ο έλεγχος των πράξεων της πλειοψηφίας, που συνεχώς εξασκούμε, και  που γίνεται αυστηρότερος, αναλόγως της θεματολογίας, όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από τα πρακτικά αλλά,                                                                

Αδυνατεί να αντιληφθεί το σημείο, που όταν «ο τόπος πονάει» και μας ζητηθεί, οφείλουμε να «βάζουμε πλάτη» και να μη του δώσουμε και εμείς άλλη μια να πέσει στον γκρεμό για να ικανοποιήσουμε το σκοπό μας.

Αδυνατεί να αντιληφθεί, κυρίως, ότι μόνο αυτός δεν πρέπει να μας καταγγέλλει, γιατί η σημερινή «κατάντια» είναι κύρια δικό του οικονομικό δημιούργημα και κατά δεύτερο λόγο του Κ. Λογοθέτη, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά το χάος που παρέλαβε.

Αδυνατεί τέλος να αντιληφθεί, ότι αν υπήρχε  πολιτικός συνεταιρισμός και διοικούσαμε, δεν θα ήταν ο τόπος σε αυτή την τραγική θέση, με δεδομένα τα δείγματα από την 12ετη θητεία μας.

 

 «Γαία πυρί μειχθήτω»  λοιπόν για τον Γ. Γκιώνη, μπροστά στον αυτοσκοπό κατάκτησης της εξουσίας, στις σε λιγότερο από ένα χρόνο Δημοτικές εκλογές.                                                           Τώρα αναζητά την ένταση.                                                       Προσπαθεί, να επωμίσει τα όποια λάθη της Δημοτικής  Αρχής και σε εμάς.                                                                                             Γι’ αυτό ρίχνει το γάντι για δεύτερη φορά, με την ανακοίνωση του στα ΜΜΕ, μετά την πρόκληση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποσύροντας πρακτικά, την προ δυόμισι ετών παράκληση του για ηρεμία την οποία υποσχεθήκαμε και τηρήσαμε απαρέγκλιτα.

Αναφορές όμως, από αυτούς που «χαντάκωσαν» τον τόπο με τις άφρονες αποφάσεις τους, υποθήκευσαν το μέλλον του Δήμου και έσπασαν κάθε ρεκόρ πιο σύντομης παραμονής σε θέσεις ευθύνης δεν έχουν σοβαρότητα.

Δήθεν καταγγελίες από αυτούς που «ήρθαν στην εξουσία» το 2006 με υπόγειες συμφωνίες και κατηγορήθηκαν από τους ίδιους τους Αντιδημάρχους τους, ότι η πολιτική τους υπαγορεύεται από εξωθεσμικά κέντρα και ότι έχουν συστήσει «κονκλάβια βυζαντινής κοπής» δεν μας αγγίζουν.

Συστάσεις δε, από όσους χαρακτηρίστηκαν οριστικά και τελεσίδικα ως «υποτελείς», στη συνείδηση του κόσμου δεν δεχόμαστε.

                                          ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

                                                          Π. Παύλου             

                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: