Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ποιος μπορεί να αντισταθεί;



  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy, επτά (7) ημέρες προτού δολοφονηθεί είχε δηλώσει, «Υπάρχει μια συνωμοσία σε αυτή τη χώρα, για να υποδουλώσει τους απλούς Αμερικανούς πολίτες.
Προτού αφήσω τη Προεδρία, προτίθεμαι να αποκαλύψω αυτή τη συνωμοσία». Μετά από 7 ημέρες δολοφονήθηκε!!!

Ήταν ακόμη η αρχή της Σιωνιστικοποίησης των ΗΠΑ.
Μετά τον Πρόεδρο Kennedy οι ΗΠΑ παραδόθηκαν ολοκληρωτικά και αμαχητί, στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!!!
Ένας άλλος πολιτικός φιλόσοφος είπε, «Όποιος αμφισβητεί τις παγκόσμιες Σιωνιστικές Τράπεζες πεθαίνει».
Και τώρα εις τα καθ΄ ήμάς.
Από τη τρικομματική κυβέρνηση, βρεθήκαμε στη δικομματική.
Βρεθήκαμε με Τούρκογλου και Κεγκέρογλου, και ότι ήθελε προκύψει.
Η ΔΗ-ΜΑΡ απεχώρησε γιατί έρχεται πολιτική και οικονομική θύελλα.
Προ ημερών έγινε ανασχηματισμός της «Ελληνικής» Σιωνιστικής κυβερνήσεως. Ο ανασχηματισμός αυτός έγινε κατ’ εντολή και καθ’ υπόδειξη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μέσω της Σιωνιστικής Γερμανικής κυβερνήσεως, και μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. Της νέας κυβέρνησης τα μέλη επελέγησαν με προσοχή, σύμφωνα με τις εντολές και οδηγίες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Τρόϊκα, των διεθνών τραπεζών των δανειστών μας, μήπως και ξεφύγουμε από τα Μνημόνια.
Τα μέτρα του ανασχηματισμού στο κοστούμι του Σαμαρά τα πήρε ο Βενιζέλος. Ανασχηματισμό στα μέτρα του έκανε ο Σαμαράς, με ράπτη-μόδιστρο και μάγιστρο της πολιτικής το Βενιζέλο. Η ανάθεση του ΥΠ.ΕΞ  στο Βενιζέλο, σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα. Υπάρχει και η προ-ιστορία της Οικονομίας……….
Θράκη, ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες, Αιγαίο, Νησιά, Μακεδονία, τίθενται σε άμεσο κίνδυνο με αυτή τη κυβέρνηση. Ανησυχώ πολύ……..
Γιαυτό η αντιπολίτευση μιλά για αναθεώρηση της συνθήκης Λωζάνης.
Είναι αυτό που επιδιώκουν οι Τούρκοι, και η παγκόσμια κυβέρνηση.
Σιγά μην άφηναν τον αφελή Έλληνα ψηφοφόρο, να αποφασίσει για τις τύχες της Πατρίδας του. Τις τύχες καθορίζουν οι κ.κ. Ρότσιλντ-Ροκφέλερ- Σόρος, - Ερρίκος Κίσινγκερ, και άλλοι……….
Τα ΜΜΕ λένε, «Ολική επαναφορά του Σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ»,  και
«Η  Ν.Δ. στη κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία», και
«Το ΠΑΣΟΚ του 3% κατέλαβε την εξουσία μέσω Σαμαρά», κ.λ.π.
Πρόκειται για πολιτικό πραξικόπημα, η αρπαγή της εξουσίας από 3%.
Η θρησκευτική τελετή της ορκωμοσίας των νέων Σιωνιστών υπουργών έγινε, «για το θεαθήναι τοις ανθρώποις»…….
Οι υπουργοί ορκίζονται στην Αγία Τριάδα, «να φυλάττουν πίστην εις την πατρίδα», και πράττουν ακριβώς τα αντίθετα, φυλάττουν πίστην στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας εκτελούν τις πολιτικές, εις βάρος της πατρίδος.
Προ έτους ο Σαμαράς είχε δηλώσει, «Εάν κάναμε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, θα είμαστε αιχμάλωτοι της πολιτικής του».
Καταλαβαίνετε την πολιτική αξιοπρέπεια και αξιοπιστία του ανδρός.
Όποιον και αν ψηφίσεις, παίρνεις και τον άλλον δώρο. Είναι και οι δύο αρχομανείς. Για την εξουσία πουλάνε τη πατρίδα στο Ρότσιλντ…..
Το μεγάλο φιάσκο του ανασχηματισμού ήταν η επιλογή της Φώφης, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Χάθηκε ένας Στρατηγός;;;
Θέλατε να δώσετε υπουργείο στη Φώφη;; Βάλτε την υφυπουργό στη COSCO!!! Υπάρχει σχέδιο αφοπλισμού της χώρας, για την εύκολη εκτέλεση των γεωπολιτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Είναι άραγε τυχαίο γεγονός η Φώφη στο ΥΠΕΘΑ;;; δεν  νομίζω.
Έτσι ο Σαμαράς «ξεφτίλισε» τους Στρατηγούς, Ναυάρχους, και Πτεράρχους, αλλά και την άμυνα της χώρας.
«Τούτων δε όλων γέγονε, ίνα πληρωθεί η γραφή» η λέγουσα, για διαμελισμό της χώρας, αφού η Φώφη δεν πρόκειται να έχει καμία αντίρρηση στα γεωπολιτικά, και γεωστρατηγικά σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για τη γεωγραφική αυτή περιοχή.
Για υποβοήθηση αυτών των ανόμων σκοπών, φρόντισαν να βάλλουν το Βενιζέλο στο ΥΠ.ΕΞ. ώστε μαζί με τη Φώφη, να συμπληρωθεί το παζλ.
Εμείς οι Έλληνες, με το ντουέτο αυτό, αρχίζουμε να φοβόμαστε για την ασφάλειά μας. Τα ΜΜΕ λένε, «Κυβέρνηση για γέλια και για κλάματα».
Εμείς οι Έλληνες προβληματιζόμαστε λέγοντας, ποία θα είναι η τύχη του Σαμαρά, με όλους αυτούς τους Πασόκους Σιωνιστές στην εξουσία;;
Ο Σαμαράς στη θρησκευτική τελετή της ορκωμοσίας, εμφάνιζε όψιν
τεθλιμμένη, σαν να κήδευε στενό συγγενή του.!!!
Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς προ έτους, σε παρόμοια περίπτωση ανασχηματισμού κυβερνήσεως του ΓΑΠ-Παπαδήμου, είχε δηλώσει, «Κυβέρνηση ομηρίας, η οποία συμφέρει τη διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα», εννοώντας τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Και έκανε ακριβώς τα ίδια. Το Μεγάλο φιάσκο ήταν η Φώφη στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ!!! Η Φώφη σαν ΠΑΣΟΚ είχε πρωτοστατήσει για την εφαρμογή του Ρατσιστικού Νόμου, κατεντολή του ΑμερικανοΕβραϊκού LOBBY. Γιαυτό αμείφθηκε με σημαντικό υπουργείο, από το οποίο θα συνεχίσει από άγνοια, το καταστροφικό έργο της για τον Ελληνισμό, και την Ελλάδα. Σαν Έλληνας φοβάμαι για τη τύχη της πατρίδας μας, αλλά και των Ελλήνων.
Τα ΜΜΕ λένε, «Βράζει η βάση της Ν.Δ. από την ανίερη συμμαχία. Ισχυρό ρεύμα προς Χρυσή Αυγή.»
Αναταραχή υπάρχει στη Ν.Δ. από τις πολιτικές Σαμαρά, όπου λένε,
«Μας πουλάει για χάρη του 3% του Βενιζέλου».
«Καλλίτερα να έκανε εκλογές, παρά να φέρει το 3% στην εξουσία».
Η λαϊκή βάση της ΝΔ λέει, «Εμείς ψηφίσαμε ΝΔ, όχι το Νέο ΠΑΣΟΚ».
Το νέο ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί στη κυβέρνηση με την αρπαγή κομβικών  και κρίσιμων υπουργείων. Αλλά οι εκλογές ήταν απαγορευμένες από τους Πλανητάρχες, με τη δικαιολογία ζημιά του Τουρισμού και της Οικονομίας, ενώ τώρα θα πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά, αφού διακυβεύεται η ασφάλεια της χώρας.
Με τις εκλογές θα δαπανούσαμε 300 εκ. ευρώ, ενώ τώρα, με αυτή τη κυβέρνηση, ρισκάρουμε διαμελισμό της χώρας, ζημιά ανυπολόγιστης αξίας για τον Ελληνισμό. Η κυβέρνηση αυτή ονομάζεται, τέταρτη μνημονιακή κυβέρνηση. Υπάρχει κίνδυνος αναθεώρησης της συνθήκης Λωζάνης. Με τη τοποθέτηση του Βενιζέλου στο ΥΠ.ΕΞ. ο Σαμαράς κατάστρεψε την Ελληνική Εξωτερική Πολιτική, και την έκανε υποχείριο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Έβαλε το Βενιζέλο στο ΥΠ.ΕΞ. για να παραχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια, έτσι λένε τα ΜΜΕ, διότι έτσι θέλουν τα Μεγάλα Αφεντικά του πλανήτη.
Μη ξεχνάτε ότι ο Βενιζέλος-Τούρκογλου, κατάστρεψε την Ελληνική οικονομία, επομένως έχει βεβαρημένη πολιτική ιστορία. Ο Βενιζέλος-Τούρκογλου στη πολιτική ονομάζεται σαρωτικός, αφού ότι θέλει το παίρνει. Ο Βενιζέλος-Τούρκογλου κάνει πλέον κουμάντο στη κυβέρνηση, λένε τα ΜΜΕ. Ο Ελληνικός Λαός, λόγω ρητορικής δεινότητος, έχει δώσει στο Βενιζέλο το προσωνύμιο Βουβουζέλος.
Ο Βουβουζέλος (ΜΜΕ), σαν υπουργός των οικονομικών επί ΓΑΠ με τα χαράτσια, έπαιρνε τα χρήματα από τις τσέπες των Ελλήνων, και τα έδινε στις τοκογλυφικές τράπεζες του Ρότσιλντ, (Goldman Sachs), κλπ.
Γιατί ο Βενιζέλος επέμεινε και πήρε το ΥΠ.ΕΞ.;;; Υπάρχει μια σκέψη.
Ως γνωστόν, το ΠΑΣΟΚ έχει καταρρεύσει οικονομικά, και τα χρέη του είναι τεράστια. Η μόνη πηγή να πληρωθούν τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, είναι τα μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ. τα οποία διαχειρίζεται ο εκάστοτε υπουργός. Μέσα στα όλα κρατικά μυστικά κονδύλια, τι είναι τα χρέη του ΠΑΣΟΚ;;; Καταλάβατε τώρα;;; «Πάει μακριά η βαλίτσα» λέει ο λαός. Ένας έλεγχος -προ και μετά την ορκωμοσία Βενιζέλου- στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, θα εξασφάλιζε το κράτος.
Ο Βουβουζέλος (ΜΜΕ) πήρε την αντιπροεδρία, για να έχει κάλυψη, αφού είναι αναμεμειγμένος με το σκάνδαλο της λίστας Lagarde.
Κύκλοι στη Ν.Δ. λένε για το Σαμαρά ότι πουλάει ολόκληρη τη παράταξη αφήνοντας το νέο ΠΑΣΟΚ , και το Βενιζέλο, να διαχειριστεί την Ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. από 01-01-14, κατά τις επιταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας.
Με τη τοποθέτηση της Φώφης στο ΥΠΕΘΑ, ο Σαμαράς κατάστρεψε την Εθνική μας Άμυνα, και την έκανε υποχείριο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, του στρατού της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο Σαμαράς δεν πρόβαλε καμία αντίρρηση στις απαιτήσεις Βενιζέλου,
φθάνει αυτός να είναι Πρωθυπουργός, και η Ελλάδα να πάει να πνιγεί.
Οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Θράκη κατόπιν διαταγών των Σιωνιστικών ΗΠΑ, για να ιδρύσουν το «ανεξάρτητο» κρατίδιο της Θράκης, όπου κουμάντο θα κάνουν οι Τούρκοι, με σκοπό οι Αμερικανοί να εγκλωβίσουν τη Ρωσία στο Βορρά, και να αρπάξουν τα διεθνή Σιωνιστικά αρπακτικά την Ελληνική ΑΟΖ του Αιγαίου, με τα πετρέλαια. Ποίος θα αντισταθεί;; μήπως η Φώφη;;; Τώρα πια όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη καταλαβαίνουν που το πάνε οι Πλανητάρχες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Μια γεωπολιτική που εξελίσσεται επικίνδυνα στη Ν.Α. Μεσόγειο.
Τα σχέδια ξεκίνησαν από τη Τυνησία, πήγαν στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, και τώρα στη Συρία, και Τουρκία, και απειλούν οι φλόγες του Πολέμου να τυλίξουν την Ελλάδα του Σαμαρά, Βενιζέλου, και Φώφης, και όλου αυτού του αφελούς, πολιτικού μορφώματος……
Η τοποθέτηση του άτολμου και φοβισμένου Πασόκου υπουργού στο Υπουργείο Ενέργειας, σημαίνει «αρπαγή άνευ όρων», και «αντιστάσεως μη ούσης», των Ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για λογαριασμό των εταιριών πετρελαίου του Πλανητάρχη Ροκφέλερ.
Επί κυβερνήσεων ΓΑΠ & Παπαδήμου αυτός ο υπουργός χρονοτριβούσε το θέμα των Ελληνικών υδρογονανθράκων, και της Ελληνικής ΑΟΖ, το διατηρούσε στα ψυγεία του υπουργείου ενέργειας, και με διασκέψεις και συσκέψεις το έσερνε στα συρτάρια & χρονοντούλαπα του υπουργείου ενέργειας, επειδή έτσι ήθελαν οι Μεγάλοι της Γης, και σήμερα ο Σαμαράς κάτω από πίεση, τον επανέφερε, καταστρέφοντας έτσι τα σχέδιά του για την ΑΟΖ, που υποσχέθηκε προεκλογικά στον Ελληνικό Λαό.
Χάθηκε ένας τολμηρός Έλληνας στο υπουργείο ενέργειας;;;;
Αυτόν ήθελαν οι εταιρίες πετρελαίων του Ροκφέλερ (EXXON-MOBIL), SHELL, B.P. κ.λ.π. αυτόν έβαλαν.
Ο Σαμαράς με τις ενέργειές του, αποδυνάμωσε εαυτόν και την Ελλάδα.
Το Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό.
Με τη τοποθέτηση της Φώφης στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, η άμυνα της χώρας πέρασε στις ξένες δυνάμεις, του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Με τη τοποθέτηση της Φώφης στο ΥΠΕΘΑ το ψυχολογικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας καταρρακώθηκε, αφού η Φώφη μόνο που τη βλέπεις, σου φέρνει υπνηλία.
Η  Ν.Δ. στη κυβέρνηση, και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αυτό πέτυχε ο Σαμαράς με αυτόν τον ανασχηματισμό της κυβερνήσεώς του.
Ο Βενιζέλος, ο Μανιάτης, η Φώφη, ο Χρυσοχοϊδης, κ.λ.π. ήταν καταστροφική επιλογή για την Ελλάδα, αφού η πολιτική προϊστορία τους, και επίδοση ήταν πτωχή. Σκεύη εκλογής των Πλανηταρχών……
Αυτοί όλοι κατάστρεψαν την Ελλάδα!!! Ο Σαμαράς τους επανέφερε….
Μην ξεχνάτε ότι ο Βενιζέλος, ήταν ο οικονομικός ολετήρας για τους Έλληνες, αφού εκτέλεσε όλα τα σχέδια των ξένων αρπακτικών και κατακτητών, υπογράφοντας όλα τα Μνημόνια, και βάζοντας χαράτσια στους Έλληνες, ενώ μπορούσαμε να αποφύγουμε το ΔΝΤ.
Όλα αυτά έγιναν «συνεργία του Αγίου Πνεύματος», του Jeffrey.
Ο Μανιάτης θα βάλλει στα χρονοντούλαπα του υπουργείου του, τα θέματα της ΑΟΖ, και των πετρελαίων-φυσικού αερίου, ενώ οι Έλληνες περιμένουμε να ανασάνουμε οικονομικά από αυτό το δώρο Θεού, μέχρι να έλθουν οι Κοσμοκράτορες να τα αρπάξουν.
Ο καθένας από αυτούς τους Πασόκους υπουργούς, έχει και κάποια αποστολή να επιτελέσει, και ο Σαμαράς «κοιμάται όρθιος» λέει ο λαός, επαναπαυόμενος στο θρόνο της Μεγαλειότητος του Πρωθυπουργού…..
Ξυπνήστε Ρε!!! Οι Σιωνιστές Πλανητάρχες διαμελίζουν τη χώρα μας, και αρπάζουν το πλούτο μας, ενώ εμείς κοιμόμαστε……
Ο φιλόσοφος Noam Chomsky είπε, «Κάντε τα άτομα να πιστέψουν ότι αυτά – και μόνον αυτά-, είναι ένοχα για τη κακοτυχία τους, εξαιτίας της ανεπάρκειας, της νοημοσύνης , των ικανοτήτων, ή των προσπαθειών τους». Εμείς φταίμε για τα χάλια μας, εμείς που γίναμε πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Ο φίλος μου Πολύδωρος γράφει,
«Έτσι τα άτομα, κάτω από προδοτική και άτολμη πολιτική ηγεσία, αντί
να εξεγείρονται ενάντια στο Σιωνιστικό κατακτητικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, υποτιμούν τους εαυτούς τους, και νιώθουν ενοχές,
κάτι που δημιουργεί μια γενικευμένη κατάσταση κατάθλιψης, της οποίας απόρροια είναι η αναστολή δράσης.
Και όπως γνωρίζουμε χωρίς δράση δεν υπάρχει επανάσταση».  
Ο Σαμαράς όρκισε μια κυβέρνηση «εξωτερικού». Το δίδυμο Σαμαρά-Βουβουζέλου, δεν μπορεί να αντισταθεί στις πιέσεις των Πλανηταρχών, και θα υποκύψουν σε όλα τα μέτωπα. Μας περιμένουν νέες υποχωρήσεις. Είχαμε το Πάγκαλο για αντιπρόεδρο, τώρα μας προέκυψε ο Βουβουζέλος. «Η εναλλαγή των γλωσσών», ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Σιωνιστική Εκκλησία. Αν είναι να υποχωρούμε σε όλα τα μέτωπα, Κύριε Σαμαρά, κάναμε Πρωθυπουργούς και το μανάβη της γειτονιάς, δεν χρειαζόμαστε γόνους μεγάλων ονομάτων, και μεγάλων οικογενειών.
Το νέο ΠΑΣΟΚ του Βουβουζέλου, είναι έτοιμο για τη νέα έφοδο-πλιάτσικο στο κράτος μέσω της εξουσίας.
Ο Σαμαράς ανεβάζοντας το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, για να μη χάσει την εξουσία, εφάρμοσε το εκκλησιαστικό ρητό, «Διεμερίσαντο τα ιμάτιά μου εαυτοίς». Τα ιμάτια της Ελλάδος……..
Με την άνοδο του Βενιζέλου στην Αντιπροεδρία, και όλων αυτών των Πασόκων που κατάστρεψαν τη χώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η τελευταία προδοτική κυβέρνηση του ΓΑΠ, είχε το Βενιζέλο-Τούρκογλου,  ως Αντιπρόεδρο!!! Ο Σαμαράς επωμίζεται μεγάλες ευθύνες. Γιαυτό ήταν σαν τεθλιμμένος συγγενής στην ορκωμοσία.
Η Κυβέρνηση αυτή είναι ένας πολιτικός συμβιβασμός μεταξύ των δύο κομμάτων Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ. για να μη χάσει την εξουσία η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.).
Την οικονομική κρίση τη δημιούργησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Rothschild & Rockefelleres, και καλούμαστε όλοι εμείς σήμερα να πληρώσουμε με αίμα, τις Σιωνιστικές Τράπεζες.
Με την οικονομική κρίση, μπορούν να υποδουλώσουν τους λαούς της Γης, όπερ και επέτυχαν, μέσω υποτελών πολιτικών ανδρών.
Για να φέρουν την Ελληνική οικονομική κρίση, κατάστρεψαν τη Γεωργία, Βιομηχανία, Κτηνοτροφία, εμπόριο, τότε επί Σημίτη, και το κακό συνεχίζεται, με όλους τους διαδόχους του Σημίτη.
Στέρησαν τη παιδεία από το Λαό. Στέρησαν την υγεία, αφού οδήγησαν τα δημόσια Νοσοκομεία σε πτώχευση. Στέρησαν το φάρμακο από το Λαό. Άλλαξαν την Ιστορία με τους διάφορους Ρεπούσηδες, Δραγώνες, προοδευτικούληδες,  χαζοκουλτουριάρηδες, θολοκουλτουριάρηδες, αριστερούληδες καθηγητές στα διάφορα υπουργεία.
Μας έμαθαν να ζούμε με δανεικά από τις τράπεζες. Θυμηθείτε τότε που οι τράπεζες μας παρακαλούσαν να πάρουμε δάνεια τοκογλυφικά.
Έφεραν εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, διότι θέλουν μια Ελλάδα, (ΥUNANISTAN),  χωρίς Έλληνες.
Φεύγουν οι Έλληνες σαν μετανάστες στις χώρες του Βορρά, και εγκαθίστανται εδώ οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να κάνουν την Ελλάδα «Καλοκαιρινή» σαν τη Συρία, ώστε να εγκατασταθούν αυτοί εδώ. Η διοικούσα εκκλησία της Χριστιανικής Ορθοδοξίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, και ασχολείται με το να ορκίζει Βουβουζέλους, Φώφες, και Χρυσοχοϊδηδες, στην εξουσία. Τα ΜΜΕ είναι δικά τους.
Οι τράπεζες χρηματοδοτούνται και ανακεφαλαιοποιούνται από τα δάνεια που θα εξοφλήσει ο Ελληνικός Λαός, αφού οι ντόπιες Σιωνιστικές κυβερνήσεις βάζουν εγγυητή τον Ελληνικό Λαό.
Όταν όμως οι λαθρομετανάστες γίνουν πλειοψηφία στο τόπο ετούτο, ποίος θα εξοφλήσει τα δάνεια του Ρότσιλντ;;;;;
και ποίος θα ανακεφαλαιώνει τις Τράπεζες;;; Οι λαθρομετανάστες;;;
Ζητάνε από τους φτωχούς και ανέργους Έλληνες, να πληρώσουν βαριά φορολογία και χαράτσια, και «κουρεύουν» τις καταθέσεις!!!         
Ας πάνε να βρούνε τους λαθρομετανάστες να πληρώσουν.
Εμείς οι Έλληνες μεταναστεύσαμε και πεθάναμε.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί χρονοτριβούν να θεσπίσουν και οριοθετήσουν την Ελληνική Α.Ο.Ζ. και έθεσαν το μέγα θέμα των Ελληνικών υδρογονανθράκων στο χρονοντούλαπο μέσω Πασόκου Μανιάτη.
Αυτά τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων εξυπηρετούν οι νέοι υπουργοί των Σαμαρά-Βενιζέλου-Τούρκογλου.
Σήμερα το νέο-ΠΑΣΟΚ του 3% μας κυβερνά και πάλιν, επειδή το θέλουν οι Σιωνιστές Πλανητάρχες.
Ο Σαμαράς συνεργαζόμενος με το καταστροφικό ΠΑΣΟΚ αυτοκτονεί πολιτικά. Για να είναι αυτός Πρωθυπουργός, καταστρέφει την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί του νέο-ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και του Βενιζέλου, είναι πιστοί
στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Θυμηθείτε το ΓΑΠ τι έλεγε στους λόγους του. Το νέο-ΠΑΣΟΚ είναι γιάφκα του διεθνούς Σιωνισμού, και υπάλληλοι των Πλανηταρχών Δικτατόρων.
Ο Ελληνικός λαός καταδίκασε το νέο-ΠΑΣΟΚ στο 3%, και βρέθηκε η Ν.Δ. του Σαμαρά να το ξανα-αναστήσει.
Τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνει κάποιος υπουργός είναι,
1.- Να χαίρει της ευνοίας των κ.κ. Rothschilds + Rockefellers.
2.- Να είναι πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και δικτατορίας.
3.- Να είναι υπάλληλος της τριμερούς επιτροπής (Trilateral commission), και ευνοούμενος του Ερρίκου-Henry Kissinger.
4.- Να είναι αχυράνθρωπος της λέσχης Bilterberg.
5.- Να είναι «στα μέσα και στα έξω», της σιδερόφρακτης Αμερικανικής Σιωνιστικής Πρεσβείας των Αθηνών.
6.- Να είναι πιόνι και δοσίλογος της Γερμανικής Σιωνιστικής Πρεσβείας, με προσόντα τη κατοχική δοσιλογική προ-ιστορία των γονέων του.
7.- Να είναι Μασόνος και ευνοούμενος του Καίσαρα Ράϊχενμπαχ, της κατεχόμενης χώρας που λέγεται προς το παρόν ΕΛΛΑΣ.
Τυχόν Έλληνες πατριώτες απορρίπτονται ως μιάσματα!!!
8.- Να είναι αρεστός της Ε.Ε. & ΗΠΑ, και της Σιωνιστικής Τρόϊκα, που κυβερνά την Ελλάδα, αλλά και των διεθνών Τραπεζών.
9.-Να είναι πιόνι του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου.
10.-Να είναι μαριονέτα της GoldmanSachs, της J.P. MORGAN, της CITIGROUP, της MORGAN STANLEY, κ.λ.π.
Εάν συγκεντρώνει κάποιος, ένα από όλα τα παραπάνω προσόντα, γίνεται Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, Αντιπρόεδρος, και Υπουργός στην Ελλάδα, και σε όλες τις κατεχόμενες χώρες- ζώνες.
Για να γίνει Βουλευτής, τα προσόντα που απαιτούνται είναι, να είναι
άσχετος  με τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική, και γεωενέργεια, και να ασχολείται αποκλειστικά με την εκλογική του πελατεία, αλιεύοντας ψήφους για το κόμμα της Ν.Τ.Π.
Καμαρώστε ποίους ορκίζει σαν κυβερνήτες σήμερον η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος. Ο Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδοξίας, εις το όνομα της Αγίας Τριάδος, ορκίζει μασόνους Θεομπαίχτες πολιτικούς. Καμαρώστε στελέχη της «Δημοκρατικής» μεταπολίτευσης, που οδηγούν τη πατρίδα στο χάος, στη πτώχευση, εξαθλίωση, μετανάστευση, και στο διαμελισμό.
Ότι εδάφη κερδίσαμε με τους Βαλκανικούς πολέμους σαν Ελληνισμός, θα τα χάσουμε σήμερα, λόγω νάνων και δοσίλογων πολιτικών, διότι έτσι εξυπηρετούνται τα γεωπολιτικά, και γεωενεργειακά συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.
Εάν ζούσε ο Διογένης σήμερα, θα έψαχνε με το φανάρι να βρεί κανέναν
Έλληνα πολιτικό, Στρατιωτικό, ή Θρησκευτικό ηγέτη, να ηγηθεί του Ελληνισμού. Αλλά και αν υπήρχε θα τον δολοφονούσαν, οι παγκόσμιοι δολοφόνοι!!!

                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                 Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
                                 E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: