Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σύσκεψη με τους δημάρχους της Κορινθίας είχε στο δημαρχείο Κορίνθου ο Πέτρος Τατούλης. (video)

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ιεραρχηθούν τα έργα που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ το επόμενο διάστημα.
Ο κ.Τατούλης ανακοίνωσε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου υπερκάλυψε το πρώτο εξάμηνο τον μνημονιακό στόχο για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.
Οταν τελειώσε την εισήγηση του ο περιφερειάρχης δημοσιογράφος του έκανε μία αιχμηρή ερώτηση, η οποία ήταν η εξής: “Δεν βλέπουμε να γίνονται έργα απο την περιφέρεια στην ενότητα της Κορινθίας”..
Τότε οι δήμαρχοι ζήτησαν απο τον κ.Τατούλη να απαντήσουν αυτοί, όπως και έγινε...



Α. Πνευματικός δήμαρχος Κορίνθου: “Στην Κόρινθο γίνονται έργα δεκάδων εκατομμυρίων με την υπογραφή Τατούλη, ο οποίος λύνει τα προβλήματα μας για τα επόμενα 50 χρόνια.Τόσα έργα δεν είχαν γίνει ποτέ”
Κ.Λογοθέτης, δήμαρχος Λουτρακίου: “Το Λουτράκι λόγω των χρεών δεν θα έκανε κανένα έργο με δικά του λεφτά. Ομως ο περιφερειάρχης κρατά όρθιο τον δήμο και κάνουμε έργα υποδομής που είναι μοναδικά.Κυριολεκτικά βάζει πλάτη στον δήμο μου και τους πολίτες”
Β.Ανδριανάκος, δήμαρχος Νεμέας: “Αυτή την στιγμή στην Νεμέα ο Τατούλης κάνει έργα 13 εκ. ευρώ και έχουν ενταχθεί πολλαπλάσια. Στην χειρότερη στιγμή της αυτοδιοίκησης η περιφέρεια στέκεται κοντά μας όσο ποτέ άλλοτε”
Δ. Λογοθέτης, αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου: “Ο περιφερειάρχης έχει δώσει στην Δυτική Κορινθία όσα του έχουμε ζητήσει και είναι κάθε λεπτό κοντά μας αυτή την δύσκολη στιγμή.
Σ.Σταματόπουλος, δήμαρχος Κιάτου: “Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν θα μπορύσαμε να ανταποκριθούμε σε νέα έργα λόγω της κρίσης αν δεν υπήρχε η παρέμβαση Τατούλη”


Δεν υπάρχουν σχόλια: