Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

«ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ»!



Άκρως σκληρή, άκρως εξευτελιστική και σε υψηλότατους τόνους σε βάρος του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη

των συμβούλων - εκπροσώπων του, αλλά και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, είναι η επιστολή που απέστειλε προς τον Κώστα Λογοθέτη και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας η κατασκευάστρια του Loutraki Thermal Spa πιστώτρια εταιρεία «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.»
 Τα πιο πάνω επεσήμανε χθες στο loutraki-press δημοτικός σύμβουλος του δήμου Λουτρακίου, που έχει περιέλθει σε γνώση του το περιεχόμενο της επιστολής και το οποίο χαρακτήρισε καταπέλτη, δικαιολογώντας, ωστόσο, την πιστώτρια εταιρεία, αφενός του εμπαιγμού που έχει υποστεί επί δύο και πλέον έτη, αφετέρου επειδή και η ίδια πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με την καταστροφή.
«Αν διαβάσετε τους λόγους που επικαλείται και τεκμηριώνει τη θέση της η "Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε." θα αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ελαφρυντικό για τον Κώστα Λογοθέτη και παράλληλα θα απορήσετε πώς δεν έχουν προβεί ήδη σε πιο βίαιες ενέργειες… - δικαστικού εννοείται χαρακτήρα…»
Είναι χαρακτηριστικό, τονίζει ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος, ότι στην επιστολή -απεστάλη την Πέμπτη το πρωί, πριν το έκτακτο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.- απαξιώνεται χαρακτηριστικά ολόκληρο το Δ.Σ. της εταιρείας προεξάρχοντος του Κώστα Λογοθέτη σε βάρος των οποίων τονίζεται σε έντονο ύφος ότι οι αποφάσεις τους δεν έχουν καμία σημασία δεδομένου ότι στερούνται σοβαρότητας και δεν παρέχουν καμία αξιοπιστία γιατί αναιρούνται χωρίς λόγο κι όπως προκύπτει αυτό που ενδιαφέρει είναι να κερδίσει χρόνο ο δήμαρχος.
Η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» θεωρεί υπεύθυνους για τις επιπτώσεις που θα σημειωθούν το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. και τον Κώστα Λογοθέτη προσωπικά, καταγγέλλοντάς τους ότι είναι αυτοί που τορπίλισαν τις συμφωνίες που είχαν επιτευχθεί, ματαιώνοντας ακόμη και την απόφαση τους της 3ης Ιουνίου 2013, πάνω στην οποία είχε κτιστεί η βιώσιμη και συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές λύση.
«Όπως αντιλαμβάνεσθε, η εργολήπτρια εταιρεία έχει αντιληφθεί τα παιχνιδάκια και τις σκοπιμότητες του Κώστα Λογοθέτη και πλέον δεν σταματάει και δεν συζητάει τίποτα, ει μη μόνον να ικανοποιηθεί η απαίτησή της.»
Ο τόπος θα υποστεί τραγωδία, εκτός πλέον υπογραμμίζει ο δημοτικός σύμβουλος, αν θα τον βοηθήσουν αυτοί που κατάντησαν τον Κώστα Λογοθέτη στη σημερινή του δεινή κατάσταση, αλλά μάλλον δύσκολο φαίνεται, δεδομένου ότι και γι’ αυτός δεν υπάρχει καμία απολύτως εξασφάλιση και το τοπίο είναι ακόμη πιο ρευστό.
«Ποιός, από όλους αυτούς θα ακούσει να σταματήσει ο ξέφρενος κατήφορος του δήμου Λουτρακίου; Βιώνουμε την καταστροφή κι αυτοί το διασκεδάζουν. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε καμία τύχη.»

 Πάνος Ηλιακόπουλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: