Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Βόμβα. Παραβατική, Αυθαίρετη και Αντίθετη με τις Αποφάσεις του Δ.Σ η τοποθέτηση των πλαστικών κώνων






ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΘΙ την ομόφωνη απόφαση 75 του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λ-Π και την Μελέτη-Εισήγηση αρ. 3 για την Κυκλοφοριακή Ρύθμιση της Ελ. Βενιζέλου, η οποία ποτέ δεν ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (άρα παραβατική και παράνομη η εφαρμογή), και προέβλεπε άλλα από αυτά που έγιναν (άρα αυθαίρετη και καταχρηστική). 


Για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης και οι συνεργάτες τους λειτουργούν παράνομα, παραβατικά και αυθαίρετα, μη τηρώντας τα προβλεπόμενα. 
Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας (απόφ. 75/24 Ιουλίου, 2012 - δείτε κάτωθι), καθώς και την μελέτη εισήγηση αρ. 3 του Σ. Κωνσταντινίδη (δείτε κάτωθι) προς τον τότε αντιδήμαρχο πολεοδομίας Σ. Νικολάου, προχώρησαν σε μονομερή και διαφορετική εφαρμογή, χωρίς καν να έχει έρθει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο (όπως προβλέπεται από το Καλλικράτη).
Επιπλέον, ο δήμαρχος και οι όποιοι άλλοι αποφάσισαν να προβούν σε εγκατάσταση πλαστικών κώνων και διαχωριστικών, εκτός του ότι επέλεξαν την χειρότερη εποχή για να το κάνουν, έχοντας ήδη δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και ορυμαγδό παραπόνων και καταγγελιών, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ καν την απόφαση, αφού αυτή μεταξύ άλλων:
--  Δεν προβλέπει εγκατάσταση διαχωριστικών στην κεντρική Πλατεία, στους Καταρράκτες, στο ΣΠΑ και στην Καραϊσκάκη, άρα η τοποθέτηση τους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ.
-- Προβλέπει την πρότερη διαμόρφωση εσοχών σε συγκεκριμένα σημεία των πεζοδρομίων για προσωρινή στάθμευση λεωφορείων, ούτως ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία, άρα η μη σωστή εφαρμογή της απόφασης, είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ, ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
-- Προβλέπει την δημιουργία χώρων στάθμευσης μήκους 10 μέτρων στην αρχή των καθέτων οδών της Ελ. Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το ΣΠΑ, με σκοπό την προσωρινή στάθμευση και εξυπηρέτηση της τροφοδοσίας των καταστημάτων, κάτι που δεν έγινε, άρα ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ η τοποθέτηση.
-- Προβλέπει την αυστηρή τήρηση των κανονισμών ωρών λειτουργίας τροφοδοσίας, για την εύρυθμη εφαρμογή του μέτρου, κάτι που δεν έγινε, άρα και πάλι η τοποθέτηση είναι εντελώς ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ, ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Ως πρώην πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Λ-Π, καταγγέλω την αυθαιρεσία και την παραβατική πρακτική του δημάρχου Κ. Λογοθέτη και των συνεργατών του που συνετέλεσαν στην εφαρμογή αυτής της απόφασης και στην αυθαίρετη τοποθέτηση, και ζητώ από την νυν πρόεδρο του συμβουλίου να φέρει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου, με σκοπό την προσφυγή στα αρμόδια όργανα.

Γεώργιος Δ. Μπάκος

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΘΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Λ-Π 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: