Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αγ. Θεόδωροι: Κάνουν την "πάπια" για τις αναλύσεις νερού


Προκλητική αδιαφορία επιδεικνύει η παράταξη της Δημοτικής Αρχής του πολύ κατώτερου των περιστάσεων Δημάρχου, αλλά και των επαϊόντων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, για τα απίστευτα ευρήματα των αναλύσεων από το Γενικό Χημείο του κράτους μετά τη δειγματοληψία που διενεργήθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας, ...


Οι ανευθυνο-υπέυθυνοι του Δήμου εξακολουθούν την προκλητική συμπεριφορά τους ως σαν να μην "τρέχει τίποτα" με το παρεχόμενο νερό δευτερεύουσας χρήσης, που ούτε για "ΦΥΤΑ" δεν είναι κατάλληλο αφού το Γενικό Χημείο του Κράτους ανίχνευσε επικίνδυνους μικροοργανισμούς και χημικά στοιχεία πολύ πάνω από τις μέγιστες επιτρεπτές τιμές. Μάλιστα όταν ο κ. Παπαγεωργίου το κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο βλέποντας ότι όχι μόνο δεν λαμβάνονται τα άμεσα μέτρα που παραγγέλλει η Υγειονομική Υπηρεσία αλλά ούτε καν υπάρχει διάθεση για συζήτηση προκειμένου να ληφθούν έστω κάποια μέτρα, αντιμετωπίστηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Δ.Δέδε με χλεύη και απαξίωση και με τον γνωστό αλαζονικό του τρόπο δήλωσε για μια ακόμη φορά χωρίς ντροπή ότι το πρόβλημα του νερού στους Αγίους Θεοδώρους λύθηκε. Στο ίδιο μήκος κύματος σχολίασαν την καταγγελία οι κ. Γ. Δέδες και Κ. Δόσχορης, προβάλλοντας ως ατράνταχτο επιχείρημα ότι το ίδιο γίνεται εδώ και 10 χρόνια. Βέβαια τα μεγάλα κεφάλια της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων κ. Βαρελάς και Μαστραντωνάκης δεν μπήκαν καν στον κόπο να προσέλθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς απ' ότι φαίνεται όλα βαίνουν καλώς παρότι όπως είπαν "φορτώθηκαν" τους Αγίους Θεοδώρους.

Ας μας ενημερώσουν λοιπόν όλοι αυτοί οι κύριοι:

Έτσι θα συμπεριφέρονταν εάν τα πιάτα που τρώνε τα παιδιά τους πλένονταν με αυτό το νερό?

Θα χρησιμοποιούσαν το νερό που δίνουν στους "άλλους" για να πλυθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους?

Για ποιο λόγο να μην συμπεριφέρονται με την ίδια επιπολαιότητα στη διαχείριση του πόσιμου νερού που παρέχουν στους κατοίκους της εντός σχεδίου πόλης?

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τακτική της σποράς διχόνοιας μεταξύ των κατοίκων προκειμένου να κρύβουν τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας δεν περνάει πια στις συνειδήσεις των ανθρώπων, όπου και να κατοικούν γεωγραφικά σε αυτή την πόλη, καθώς πλέον τους έχουν «πάρει χαμπάρι» και γνωρίζουν ότι αν το πρόβλημα του γείτονα δεν λυθεί άμεσα θα γίνει οσονούπω και δικό τους πρόβλημα, όπως άλλωστε έγινε με τα σκουπίδια, την οδοποιία, τον δημόσιο φωτισμό και τόσα άλλα.

ΥΓ. Να μη ξεχάσετε «τοπικοί άρχοντες» να υλοποιήσετε την σκέψη σας για εξίσωση της τιμής του νερού με αυτή του Λουτρακίου (τι Λωζάννη, τι Κοζάνη άλλωστε).

*novel918.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: