Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος μετά τον ξυλοδαρμό του στο Κερατσίνι - ΒΙΝΤΕΟ





Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο την ώρα που έφτασε στην συγκέντρωση στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη του, ενώ επιτέθηκαν και στους άντρες της προσωπικής του φρουράς. 



Δύο τετράγωνα από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έφτασε ο Πάνος Καμμένος με το αυτοκίνητό του με τους δυο άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές, άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες” και μέρος του πλήθους κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του ανοίξουν τη μύτη.
Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο νωρίτερα οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να του σπάσουν το τζάμι.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: