Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!


Είναι αναγκαίο, επειδή αρχίζει η παρέλαση των υποψηφίων δημάρχων ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014, οι ενδιαφερόμενοι να παίρνουν σαφή και ξεκάθαρη θέση για τα μεγάλα θέματα του τόπου που ενδιαφέρουν άμεσα και την τοπική κοινωνία.
 
Όσον αφορά τις παλιές καραβάνες, νυν αιρετούς, υποψηφίους δημάρχους, οι θέσεις τους είναι γνωστές για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Αυτοί που έχει σημασία που πρέπει να αρχίσουν να τοποθετούνται δημόσια και με σαφήνεια είναι τα νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Από τα νέα πρόσωπα, ο πρώτος που έχει εκδηλώσει δημόσια την πρόθεσή του ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, είναι ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Γιώργος Παπαγεωργίου που κατέρχεται αυτόνομα και ήδη έχει τοποθετηθεί στα μεγάλα θέματα. Κάτι που επιβάλλεται να το κάνουν χωρίς περιστροφές όλοι οι εν δυνάμει συνάδελφοί του.
Να υπενθυμηθεί ότι ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει ισχυρισθεί ότι κατά την άποψη του δεν γνωρίζει πόσο αναγκαία μπορεί να είναι σήμερα η κατασκευή της μαρίνας Λουτρακίου. Επίσης, έχει ταχθεί ανοικτά και υπέρ της μετατροπής της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki σε ανώνυμη εταιρεία.
Αναμένονται και οι υπόλοιποι, που προβλέπεται να είναι πολλοί όσοι θα μπουν στον προεκλογικό στίβο για να διεκδικήσουν το χρίσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: