Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Χάντμπολ 2013-2014 - 4η αγωνιστική Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...






 Χάντμπολ 2013-2014 - 4η αγωνιστική Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..
.




 Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Λουτράκι μεταξύ του Ποσειδώνα και του Φίλιππου Βέροιας για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Χάντμπολ Ανδρών.

Η ομάδα μας είχε την  πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή του αγώνα και στο 15ο λεπτό το σκορ ήταν υπέρ μας με 10-5. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού χάσαμε τον αυτοέλεγχο και η ομάδα του Φιλίππου έπαιξε πιο γρήγορα, εκμεταλλεύτηκε τα κενά και την αδράνεια της ομάδας μας  και στο 25ο λεπτό έφτασε την διαφορά στα 2 γκολ όπου και την διατήρησε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου κάνοντας το 14-12.
Στο 2ο ημίχρονο οι εναλλαγές στο σκορ έδιναν και έπαιρναν όπως και η αγωνία μας. Στο 40ο λεπτό το σκορ ήταν 18-18 ενώ στο 57ο η ομάδα μας είχε ένα , όπως αποδείχτηκε , ισχνό προβάδισμα 3 γκολ. Η βιασύνη και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην επίθεση των τελευταίων λεπτών και κυρίως η κάκιστη αμυντική λειτουργία μας, έδωσε στον Φίλιππο το δικαίωμα να πλησιάσει στο ένα γκόλ 27-26 και στο 59:57 με φάουλ από τα εννέα μέτρα να ισοφαρίσει με χιτσκοκικό τρόπο, την ομάδα μας στο 27-27 αφού πρώτα απόκρουσε ο Βλαχογεώργος αλλά στην επιστροφή της η μπάλα χτύπησε στο πλάγιο κάθετο δοκάρι και μπήκε γκολ.
Σίγουρα για την ομάδα μας δεν φταίει το τελευταίο δευτερόλεπτο  αλλά η υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα που οι παίκτες μας δεν ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες και ειδικότερα στην άμυνα. Παρά τις προτροπές του προπονητή μας καθ`όλη την διάρκεια της εβδομάδας, δεν κατάφερε να αφυπνίσει τους παίκτες μας.
Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι που δεν δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο που για μια ακόμη φορά, μας αγκάλιασε και μας έδωσε στην στήριξη που ζητήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε εμείς οι ίδιοι.  Μπορεί η ομάδα μας να είναι στην 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα αλλά η απόδοση μας, δεν μας ικανοποίησε καθόλου.
Η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση είναι στις 16 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα. Προηγείται η διακοπή για 2 εβδομάδες λόγω αναγκών της Εθνικής ομάδας και η εκτός έδρας  αναμέτρηση με τον Αερωπό Έδεσσας στις 9 Νοεμβρίου.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – ΠΑΟΚ 22-21, ΑΕΚ – ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 29-18, Αναγέννηση Βύρωνα – Χ.Α.Ν.Θ. 26-21, Αρχέλαος Κατερίνης – Αερωπός Έδεσσας 27-37.
Την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική με τον αγώνα Φοίβος Συκεών – Διομήδης Άργους.

Ο προπονητής του Ποσειδώνα δήλωσε: Για μια ακόμη φορά φάνηκαν οι αδυναμίες και η ανάγκη για ακόμη περισσότερη δουλειά. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την αγωνιστικότητα του και το πάθος του. Στοιχεία που έλειψαν από εμάς.Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Δουλειά και μόνο δουλειά μας χρειάζεται για να καλύψουμε τα κενά μας.

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας δήλωσε: Είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε και να το είχαμε κερδίσει. Το κακό είναι ότι τα νέα μας παιδιά νιώθουν το βάρος όλης της Βέροιας στα πόδια τους, αφού ο Φίλιππος έχει βαριά φανέλα και είναι άδικο αυτό αλλά τι να κάνουμε. Προχωράμε και ελπίζουμε να υπάρχει καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Ποσειδώνα για την φετινή του πορεία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 27-27
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-3, 8-5, 10-7, 11-9, 14-12 (ημχ.), 17-14, 18-18, 20-21, 23-22, 26-23, 27-27

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 4, Τσικογιαννόπουλος 2, Βαμβακάς 1, Πέρρος 9, Γκίκας, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 6, Μανιουδάκης, Μπάρμπας, Μελετάκος 3, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 2.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κύρος Σαράφης): Κωστακίδης Π. 10, Τσιρογιάννης 1, Αρβανιτίδης 1, Μιχαηλίδης, Δομπρής 4, Μιτρέφσκι, Μπαντής Γ. Μπαντής Δ. 1, Δέλιος, Ζευγαρόπουλος, Ζλατάνος, Κωστακίδης Θ. 1, Παντελίδης Α. 2, Δραγκόλας, Παπαδόπουλος 7, Δινάλης.

Διαιτητές: Χασκής- Τσάκωνας, Δίλεπτα: 4-7, πέναλτι: 4/6-3/4



Τμήμα Χάντμπολ


Δεν υπάρχουν σχόλια: