Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Α1 Εθνική Χάντμπολ Ανδρών. Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ







Αγαπητές φίλες και φίλοι,
 






 


Η ομάδα μας, στο Χάντμπολ, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 εντός έδρας, έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στα εκπαιδευτήρια του Δούκα.
Θέλουμε την στήριξη σας για δύο βασικούς λόγους:
Ο πρώτος είναι, ότι η ομάδα, όλες και όλους εσάς, σας έχει μεγάλη ανάγκη και σας χρειάζεται δίπλα της σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και ο
δεύτερος είναι γιατί το παιχνίδι είναι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ. Θα το μεταδώσει ο OTE-TV ζωντανά και πρέπει να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι οι φίλαθλοι του Λουτρακίου στηρίζουν την ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία και μπορούμε έστω για μια φορά να γεμίσουμε το γήπεδο όσο μπορούμε . Η εικόνα που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα πρέπει να είναι η καλύτερη για την πόλη μας, για τον Δήμο μας, για την Κορινθία μας.
Πρέπει ο καθένας και η κάθε μια ξεχωριστά να πάρει τον φίλο του και την φίλη του και να έρθουν μαζί, στο γήπεδο.
Πρέπει και οι άλλες ομάδες,  Διοικητικά συμβούλια άλλων συλλόγων αθλητικών, πολιτιστικών που έχει ο Δήμος μας, Σχολεία και ότι μπορεί να σκεφτεί κάποιος, δηλαδή να παρακινήσουμε όλους τους θεσμούς και όλες τις κατηγορίες ομάδων στην πόλη μας, στον Δήμο μας και στον Νομό μας, να έρθουν την Παρασκευή κοντά μας και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών μας.
Μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα ενισχύσει την προσπάθεια των αθλητών μας.
Σε αυτή την προσπάθεια βοηθάει το γεγονός ότι είναι καθημερινή, τελευταία ημέρα σχολικών υποχρεώσεων, επαγγελματικών υποχρεώσεων-όχι σε όλους και όλες- , και βοηθητικών πηγών μάθησης.
Πρέπει όλοι να ...υπερβάλουμε εαυτούς!!!
Κοινοποιήστε το όπου θεωρείτε ότι μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε στο γήπεδο, κάτι ανεπανάληπτο. Να το γεμίσουμε. Υψηλός στόχος αλλά όχι ακατόρθωτος εάν συνεργαστούμε όλοι μαζί.
Επίσης αναγνωρίζουμε το αθλητικό πρόγραμμα και τις αθλητικές υποχρεώσεις που έχουν τα υπόλοιπα τμήματα.
Επίσης γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντική ημέρα για το Λουτράκι με την θυρανοιξία της Ιστορικής Εκκλησίας στο Λουτράκι, του Αγίου Ανδρέα.
Κατανοούμε ότι αρκετός κόσμος θα πάει στην τελετή. Όσους όμως γνωρίζουμε, που δεν θα πάνε, ας τους κινητοποιήσουμε και παροτρύνουμε, να έρθουν στο γήπεδο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο σας και για τις θυσίες σας.
Το τμήμα Χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: