Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Τμήματος Στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου.


 Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Τμήματος Στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου.



    

          


Οι αθλητές και οι γονείς κατέκλισαν το Πνευματικό  Κέντρο Λουτρακίου και δημιούργησαν μια πραγματικά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους γονείς των αθλητών που πρόσφεραν τα εδέσματα αλμυρά και  γλυκά και τα αναψυκτικά για τα παιδιά.  Έδειξαν με την προσφορά τους ότι τιμούν το αθλητισμό αλλά και δημιούργησαν  μία  οικογενειακή ατμόσφαιρα.




Το τμήμα μας έδειξε για άλλη μία φορά, ότι όχι μόνο διακρίνεται από τους αθλητές του, αλλά και από το φρόνημα των γονιών τους που το στηρίζουν όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις γιορτές του.
Ευχαριστούμε θερμά το ιστορικό στέλεχος του αθλητισμού  κ. Γιάννη Λαζαρίδη αλλά και τους διοικητικούς συμβούλους του Ποσειδώνα κ.κ. Μπάμπη Σπυράκη, Λάζαρο Τιφτικίδη, Παναγιώτη Μπεκιάρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Από την πλευρά του Δήμου παρέστη ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Μουζάκης που τον ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: