Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πλημμύρισε το Άργος! Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πελοπόννησο λόγω κατολισθήσεων


Πλημμύρισε το Άργος! Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πελοπόννησο λόγω κατολισθήσεων
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ισχυρές καταιγίδες που σημειώνονται από το απόγευμα στην Πελοπόννησο έχουν δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως στο ανατολικό τμήμα. Δύσκολες ώρες περνούν πολλοί κάτοικοι στην πόλη του 'Αργους και την ευρύτερη περιοχή, αφού οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται την πόλη, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και έχουν πλημμυρίσει το 'Αργος.

 

Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθώς επίσης και πολλά υπόγεια και σπίτια, ενώ σε ορισμένους δρόμους, στο ανατολικό τμήμα της πόλης, έχει διακοπή η κυκλοφορία.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί 20 κλήσεις ενω προβλήματα έχουν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ έχουν ανέβει αρκετά τα νερά και είναι δύσκολη η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, από τους Μύλους προς το 'Αργος.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

1 σχόλιο:

ΜΟΥΤΣΟΥ Λιτσα είπε...

Δεν πλημμύρισε μόνο το Αργος αγαπητοί μου ,πλημμύρισε και ο οικισμός πουσι μειντανι του Δήμου Λουτρακιου .παραλιγο να θρυνεισουμε θύματα και περιουσίες .οπως όλοι πληρώνουμε χαράτσι Και Δ Τ στο δήμο .ποτε επιτέλους θα ολοκληρωθεί η μελέτη και η κατασκευή του ρέματος ΜΟΥΤΣΟΥ Αντ. Πρόεδρος Πουσι μειντανι. Ευχαριστώ