Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)


ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΣ;
«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη για να φθάσετε να κάνετε λόγο για τη δήθεν προσβολή της τιμής και της υπολήψεώς σας, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιστρέψετε στους απόρους τις δύο επιταγές εκ € 50(!!!) εκάστη, που υπεξαιρέσατε το Πάσχα του 2011. Κι αφού το κάνετε αυτό δήμαρχε για να επανορθώσετε την υπεξαίρεση, ακόλουθα θα σας αναφέρω κι έναν ολόκληρο κατάλογο, που μόνος σας έχετε εκθέσει εαυτόν κι έχει γελάσει μαζί σας όχι μόνον το Λουτράκι, αλλά το πανελλήνιο.
Κώστα Λογοθέτη αν σεβόσαστε πρώτος και καλύτερος την τιμή και την υπόληψή σας και διαθέτατε αξιοπρέπεια, για να μην αναφερθώ σε οποιοδήποτε άλλο θέμα, αλλά σε ένα αμιγώς πολιτικό, δεν θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί από το αξίωμα σας από τη στιγμή που χάσατε την δεδηλωμένη στο δημοτικό συμβούλιο; Όμως, γατζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας προτιμήσατε να παριστάνετε τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο.
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη κι αφήστε τη δημιουργία εντυπώσεων. Βγείτε μια βόλτα στην πόλη να ακούσετε την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό σας, ακόμα και άτομα που ήταν υποψήφιοι μες το συνδυασμό σας. Κι αν αυτοί έχουν πίκρα, ας ρωτήσετε απλούς πρώην ψηφοφόρους σας.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: