Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

“ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ” η νέα Δημοτική Παράταξη από τον Γιώργο Παπαγεωργίου









Με υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων τον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου και με την ονομασία της δημοτικής του παράταξης "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ", ανοίγει έστω και ανεπίσημα η προεκλογική περίοδος στον Δήμο μας.


     Στο 1ο γραφείο του που άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες στους Αγίους Θεοδώρους, ο κ. Παπαγεωργίου μίλησε για το όραμά του για το μέλλον του Δήμου λέγοντας ότι με γνώμονες τη διαφάνεια, τη ρήξη με το παλιό, την οικονομική ανάπτυξη και τη δικαιοσύνη, ο συνδυασμός "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" έχει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο που θα δώσει τη δυνατότητα στον Δήμο, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις, να ορθοποδήσει οικονομικά, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες των συμπολιτών μας και να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις αυτονόητες καθημερινές υποχρεώσεις του Δήμου προς τον Δημότη.
     Για τους "ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ" η ασφάλεια, η ύδρευση, η καθαριότητα, αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας τα οποία θα αντιμετωπισθούν με την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση υπευθυνότητα σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο.

     Τέλος για τους "ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ" οι άλλες παρατάξεις εξακολουθούν να προτείνουν τις ίδιες φθαρμένες και αδιαφανείς πολιτικές που κατέστρεψαν τον Δήμο, ενώ αντιμετωπίζουν τους Δημότες ως δεδομένες άβουλες μάζες, καταρτίζοντας συνδυασμούς που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία ανακύκλωσης φθαρμένων στελεχών και πολιτικών.

Όμως το σίγουρο είναι ότι ο τόπος μας, εμείς οι ίδιοι, μπορούμε καλύτερα και βεβαίως μας αξίζει καλύτερα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: