Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ € 30.000!




Στα κρύα του λουτρού αφήνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λουτρακίου τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, που από δωρεάν καρναβάλι ψάχνει τώρα για € 30.000. 



Ο κακόγουστος ηθοποιός που επεδίωκε για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσει τα πλήθη, κινήθηκε στο παρασκήνιο προσπαθώντας να εξεύρει τα χρήματα και η εντύπωση να παραμείνει ότι το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, εν αντιθέσει με τους προκατόχους του, αλλά και τον Νίκο Λόη.
Στο πλαίσιο αυτό, ο «πυγμάχος» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου αποπειράθηκε δια περιφοράς να πάρει την έγκριση των μελών του σώματος, αλλά κάτι τέτοιο σήμερα το πρωί δεν του βγήκε. Έτσι, αποφασίσθηκε η σύγκληση εκτάκτου συμβουλίου, το οποίο ξεκίνησε στις 18:55, ενώ ήταν προγραμματισμένο για τις 18:00, με οριακή απαρτία -διαβαζόταν ο κατάλογος και ο εξάδελφος ήταν ακόμα στο δρόμο- και αφού επιστρατεύθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι για να μην ματαιωθεί, συγκεκριμένα ο εξάδελφος του «υπηρεσιακού» δημάρχου, Κώστας Δόσχορης, δεδομένου ότι η «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή είναι πλέον μειοψηφία. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το διέκοψε με την πάροδο των σαράντα λεπτών.
Φυσικά ο συνέταιρος συνδήμαρχος Παύλος Παύλου με το που ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρίαση, έβαλε  πλάτη, είπε εγκρίνω κι όπου φύγει, φύγει!
Επισημαίνεται, χωρίς να έχει αποσαφηνισθεί ότι η Club Hotel Casino Loutraki ως χορηγός λέγεται ότι θα διαθέσει από € 20.000 - 30.000 για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πολιτική πιάτσα θέλουν οι επιχειρήσεις και πάροχοι υπηρεσιών που υποστηρίζουν τη διοργάνωση ζητούν από τον Κώστα Λογοθέτη να προκαταβάλει τις αποζημιώσεις των υπηρεσιών τους.
Πάντως, οι μάσκες έπεσαν και ο «Βασιλιάς Ψεύτης» για άλλη μια φορά είναι γυμνός.
 loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: