Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ!




ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ...


 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ




Είναι πολύ πιθανόν ο συνδημότης μας ο Καθηγητής Γιάννης Πανoύσης να είναι υποψήφιος Περιφερειάρ­χης Πελοποννήσου, οι πληροφορίες μας αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαι­ρα είναι πολύ θετική στο πρόσωπο του Καθηγητή.
Είναι η καλύτερη και πισ αξιόπιστη πρόταση για την Περιφέρεια Πελο­ποννήσου. Ο Γιάννης Πανούσης το 2006 ήταν υποψήφιος Υπερνομάρχης με τον Συνασπισμό , σήμερα είναι βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ. Οι σχέσεις του είναι κα­λές με πολλά στελέχη και του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί τον θεωρούν σαν την καλύτερη λύση αφού είναι άφθαρτος πολιτικός με πολλές συμπάθειες σχεδόν σε όλους τους πολιτικούς χώρους όπου απολαμ­βάνει της γενικής εκτίμησης τους. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει ο Γιάννης Πανούσης είναι πρώ­τος. Η καταγωγή του Καθηγητή είναι από την Αρκαδία από τον πατέρα του και από την Κορινθία από την μητέρα του. Εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα στον συμπατριώτη μας εάν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοπον­νήσου.
Υ.Γ. Στα πολιτικά παιχνίδια που παίζο­νται όμως, τις περισσότερες φορές δεν επικρατούν οι άφθαρτοι και καθαροί πολιτικοί ΙΔΩΜΕΝ.

BHMA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: