Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΟΛΙΤΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ!

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ
Αφού έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και δεν θα βρίσκουν τη ψήφο τους, άρχισαν να παίζουν με τους αναξιοπαθούντες και εξαθλιωμένους συμπολίτες μας που επιβιώνουν στην ανέχεια είτε από τα γεύματα του ιερού ναού Παναγίας Γιάτρισσας, είτε από το κοινωνικό παντοπωλείο.
Στο δεύτερο ειδικά έχουν την ατυχία να περιμένουν πως και πώς να λάβουν τη δωρεά για την επιβίωσή τους και μένουν στα κρύα του λουτρού! Χαρακτηριστικό παράδειγμα συγκεκριμένα πρόσωπα την περασμένη εβδομάδα που πήγαν να πάρουν τα τρόφιμα, τους έδωσαν τα υπόλοιπα και δεν τους έδωσαν όπως προβλεπόταν το πεντόλιτρο το λάδι!
Μήπως κατά λάθος σαν τις επιταγές απόρων πριν δύο χρόνια δόθηκε για ψηφοθηρικούς σκοπούς αλλού;
Πάντως, οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν με απόλυτη αυθαιρεσία να αλλάζει η λίστα με την αντικατάσταση δικαιούχων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ή να δελεασθούν ψηφοφόροι για να ανταμείψουν με τη ψήφο τους τα «κοκκινοπράσινα χμερ» της Ιάσονος. Γνωστό ότι ρέει ο φασισμός από τα μπατζάκια τους.
Αλήθεια τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής διακοσμητικά στοιχεία είναι κι αφήνουν εν λευκώ τον πρόεδρό της το Γιώργο Δέδε να κάνει «γυμναστική» σε απόρους; Γνωστά, εξάλλου, τα πρόσφατα παιχνίδια τους και με τις επιταγές που βρισκόντουσαν στο γραφείο του αντιδημάρχου, εκόπησαν δικαιούχοι και μοιράσθηκαν κατά το δοκούν.
Καλό θα είναι ενόψει Πάσχα Motor Oil και Club Hotel Casino Loutraki, όσες επιταγές μοιράσουν ή δελτία ή οτιδήποτε άλλο, αυτά εξ’ αρχής να είναι ονομαστικοποιημένα για να επιτραπούν τα περιθώρια εκείνα για να γίνεται προεκλογική specula.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: