Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ… ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!



ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ



Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη ακόμα και στη γενέτειρά του την Περαχώρα. Τα έχει καταφέρει έτσι, μέχρι και οι… ταμπέλες να γελάνε μαζί του.
Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο καφενείο της πλατείας των ταξιαρχών και οι πελάτες του καταστήματος του ζήτησαν να αντικαταστήσει την ταμπέλα για να μπορούν να τοποθετούνται οι ανακοινώσεις και να ενημερώνονται. Πρόθυμος όπως πάντα ο Κώστας Λογοθέτης σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με συνεργάτη του στην Ιάσονος και στη συνέχεια δεσμεύθηκε -κατόπιν των εντολών που είχε δώσει- ότι την επομένη θα πραγματοποιηθεί η αντικατάστασή της.
Το αίτημα διατυπώθηκε γιατί οι ανακοινώσεις με συρραπτικό τοποθετούνται στο παλαιό δένδρο της πλατείας και δεδομένου ότι μοιάζει σαν στολισμένο, έχει αρχίσει να επηρεάζεται και η υγεία του δένδρου.
Από τότε που υποσχέθηκε ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος, έχουν περάσει ήδη δέκα ημέρες και όπως είναι φυσικό δεν έχει αλλάξει τίποτα, με τους συγχωριανούς του να διερωτώνται: «Κανείς δεν του δίνει σημασία και δεν τον υπολογίζει πια;»
Υ. Γ.: Μια μικρή απευθείας ανάθεση είναι υπηρεσιακέ δήμαρχε. Τι κοστίζει άραγε;
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: