Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίζεται στο στενό κύκλο του λόγω της θετικής ανταπόκρισης που εισπράττει σε επιλεγμένα ένα προς ένα άτομα -με χειρουργική ακρίβεια, καθ’ ότι και νευροχειρουργός- ο ορμώμενος εκ Περαχώρας ανεπίσημα υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου.
 
Τα άτομα που αναζητά, όπως ακριβώς και ο ίδιος θέλουν να σπάσουν τις αλυσίδες που κρατάνε δεμένο το Λουτράκι, να ενεργοποιήσουν -αδιαφορώντας παντελώς για το κόστος- όλα εκείνα τα εργαλεία που θα μπορέσουν να βγάλουν το δήμο Λουτρακίου από την αφάνεια και την απομόνωση και θα μπορέσει στα αμέσως επόμενα χρόνια να συμπεριλαμβάνεται σε καταλόγους ως τουριστικός προορισμός.
Κριτήριο επιλογής προσώπων για το Δημήτρη Βασιλείου είναι η πρόθεση και θέληση για προσφορά και σε καμία περίπτωση η ιδιοτέλεια, γιατί όποιος θεωρεί ότι είναι μια ευκαιρία, απλά δεν θα τον σηκώνει το κλίμα που θα διαμορφώνεται από όλους τους υπολοίπους.
Υψηλότατων προσδοκιών στοίχημα, αλλά ο γιατρός είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει για να αποκτήσει και πάλι το Λουτράκι την αξιοπρέπειά του και να απεγκλωβισθεί από την υποτέλεια που βιώνει εδώ και δύο δεκαετίες!
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: