Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ -ΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ,



  • Επιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  •  
  • Προλόγισμα υποψηφίου δημάρχου κ. Γιώργου Παπαγεωργίου, από την κ. Άννα-Μαρία Κρεμμύδα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο ''ΜΑΝΤΑΣ'', στο Λουτράκι.
Άννα-Μαρία Κρεμμύδα
''Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, καλησπέρα σας.

Ονομάζομαι Άννα Κρεμμύδα και έτυχε σε μένα η τιμή και η χαρά, να προλογίσω τον πολιτικό αλλά κυρίως τον άνθρωπο Γιώργο Παπαγεωργίου.Τον "κύριο" Γιώργο όπως τον αποκαλούμε εμείς οι λίγο νεώτεροι του, που τον γνωρίζουμε από κοντά ή τον συναντούμε χρόνια τώρα καθημερινά στο δρόμο, παρά τις αντιρρήσεις του για αυτή την προσφώνηση ευγενείας.
Τον άνθρωπο και επιστήμονα Γιώργο Παπαγεωργίου, που χρησιμοποιεί τα πτυχία, τα διπλώματά του και την επαγγελματική του αναγνώριση, όχι για να την κοινωνική του καταξίωση ή την ικανοποίηση κάποιας προσωπικής ματαιοδοξίας, αλλά για βρίσκει και να προτείνει νόμιμες αλλά και πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις στα πολλά, μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.
Όλοι όσοι έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου από κοντά συμφωνούμε ότι πρόκειται, για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, προσηνή, αυθόρμητο, ειλικρινή και τίμιο, έναν άνθρωπο με όραμα για τον τόπο του, με αντίληψη της πραγματικότητας, που αντιδρά άμεσα και σωστά σε κάθε ερέθισμα που λαμβάνει. Έναν άνθρωπο δηλαδή που διαθέτει πλήρως τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη. Ενός ηγέτη που δυστυχώς έλλειψε τόσα χρόνια από αυτό τον τόπο και που η αναγκαιότητα εύρεσής του είναι πλέον επιτακτική στις πολύ δύσκολες ημέρες που περνάμε και ως Έλληνες αλλά και ως Δημότες. 
Άννα-Μαρία Κρεμμύδα-Γιώργος Παπαγεωργίου-Γιώργος Γρηγοράκος
Η Δημοτική παράταξη ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ο αρχηγός της υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαγεωργίου και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, έχουν πετάξει τις κομματικές τους ταυτότητες και ανεξάρτητοι, μακρυά από τις κομματικές αγκυλώσεις κάποιων που επιθυμούν να θυσιάσουν το μέλλον του Δήμου στο βωμό του κόμματος, πορεύονται με νέους ανθρώπους και νέες καινοτόμες ιδέες, με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου και των κατοίκων του. Επιτέλους ας αντιληφθούμε όλοι ότι η ανάγκη του πολίτη πρέπει να είναι υποχρέωση του Δήμου και όχι το αντίθετο.
Με αυτά τα λίγα λόγια θα παρακαλέσω τον αρχηγό της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ και υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κύριο Γιώργο Παπαγεωργίου να έρθει στο αναλόγιο και να λάβει το λόγο.''
  • Η κ. Άννα-Μαρία Κρεμμύδα είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Καράτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: