Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αποκάλυψη σοκ: "Ξέρω ποιός σκότωσε τον Jim Morrison!"

Αποκάλυψη σοκ: `Ξέρω ποιός σκότωσε τον Jim Morrison!`


Σε μία αποκάλυψη μεγατόνων προχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια, Marianne Faithfull, σχετικά με τα αίτια του θανάτου του θρυλικού frontman των Doors, Jim Morrison.

Η Marianne Faithfull αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ τον άνθρωπου που ευθύνεται για το θάνατο του αστέρα της ροκ σκηνής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον... πρώην εραστή της!


Ποιά ήταν η μέχρι τώρα θεωρία


Ο Jim Morrison πέθανε στις 3 Ιουλίου του 1971 σε ηλικία 27 ετών, με την επίσημη εκδοχή να είναι πως η σύντροφός του, Pamela Courson, τον βρήκε νεκρό στη μπανιέρα.

Αυτοψία, ωστόσο, δεν έγινε κι αυτό γιατί ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν βρήκε στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Η εξέλιξη αυτή είχε δώσει λαβή για πολλές εικασίες σχετικά με την αιτία θανάτου.

Τί λέει η Faithfull


Σαραντά τρία χρόνια μετά τον θάνατο του ροκ σταρ, η 67χρονη σήμερα Marianne Faithfull αποκαλύπτει ότι ένας πρώην εραστής της, ονόματι Jean De Breteuil, που ήταν μάλιστα και έμπορος ναρκωτικών, έδωσε στον ηγέτη των Doors την μοιραία δόση που τον σκότωσε. "Πήγε να δει τον Jim Morisson και τον σκότωσε. Eννοώ, είμαι σίγουρη δηλαδή, ότι ήταν ατύχημα. Το καημένο το κάθαρμα. Η δόση που πήρε ήταν τόσο ισχυρή; Ναι! Και πέθανε! Και δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό. Τέλος πάντων, όλοι όσοι συνδέονται με το θάνατο του καημένου παιδιού, αυτή τη στιγμή δεν ζουν. Εκτός από εμένα!".

"Θα μπορούσα να έχω πάει μαζί του στο σπίτι του Morrisson, αλλά δεν το έκανα"

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε συνέντευξή της στην Independent, στην οποία ακόμη αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είχε συνοδεύσει τον πρώην της στο σπίτι του Μοrrison, αλλά τελικά δεν το έκανε: "Μυριζόμουν μπελάδες. Σκέφτηκα να πάρω λίγα βαρβιτουρικά και να μην πάω μαζί του".

Η Faithfull μίλησε ακόμη για την αδικοχαμένη Amy Winehouse, που -όπως και ο Morisson- πέθανε από ναρκωτικά σε ηλικία 27 ετών: "Η Amy ήταν πολύ πολύ πολύ επιφυλακτική ως προς εμένα. Ήξερε ότι γνώριζα και δεν ήθελε να μου πει τίποτα. Αυτό ήταν ναρκισσισμός αναμεμειγμένος με μίσος για τον εαυτό της. Το ξέρω καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: