Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




Στην συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της Δευτέρας 22 Σεπτέμβρη με θέμα "Ορισμός Διοικήσεων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας",



πήραμε μία γεύση για την αντίληψη της πλειοψηφίας στο Δ.Σ όσον αφορά την συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων ΟΛΩΝ των δημοκρατικά εκλεγμένων και πολιτών του τόπου μας.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να μένουν εκτός Διοικητικών Συμβουλίων ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ και ΓΝΩΣΤΕΣ του αντικειμένου συμπολίτες μας στο όνομα ότι " η πλειοψηφία έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι".

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου τοποθετείται ΑΠΕΝΑΝΤΙ σ' αυτές τις μεθόδους και πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές,καταδικασμένες στην συνείδηση των δημοτών.

Πιστεύουμε πως η πιο πλατιά εκπροσώπηση και συμμετοχή του ΛΑΟΥ θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται από τις κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων ,που την καταδικάζουν σε ρόλο διεκπεραιωτή των κυβερνητικών αποφάσεων , πρέπει να αντιτάξει το ΟΠΛΟ της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και στηριζόμενη στις μαζικές και κοινωνικές οργανώσεις του τόπου,να δημιουργήσει ένα ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για τις ευπαθείς ομάδες των πολιτών που η κρίση έχει ρίξει στην ανέχεια.

ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Άλλωστε η Δημοκρατία και η πρόοδος δεν μπορεί να στηρίζονται σε αποκλεισμούς.
Πρέπει να μάθουμε να  " κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά για να καταλαβαινόμαστε κιόλας"...



Λουτράκι 23/9/2014

Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: