Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

“Στην Πέλλα και όχι στην Αμφίπολη είναι ο Τάφος της Ολυμπιάδος.

pella6

ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ “ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ” ΓΙΑ ΤΟΝ “ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ” ΣΤΗ “ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΛΛΑ”- ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)




Η υπόθεση έχει απ’ολα. Πρακτοριλίκια, εκδουλεύσεις, φαντάσματα, παρακολουθήσεις και βέβαια λεφτά. Πολλά εκατομμύρια που όπως λέγεται δόθηκαν από την οικογένεια Λάτση ως δωρεά στο Ελληνικό Δημόσιο, για να ταξιδέψει στο εξωτερικό κλιμάκιο από γνωστά πρόσωπα του υπουργείου Πολιτισμού και συμβούλους του σημερινού πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά αλλά και του πρώην υπουργού Πολιτισμού, Γερουλάνου. Τόπος έρευνας, οικία Έλληνα ομογενή στην Γερμανία όπου υποστηρίζεται ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν κλεμμένα αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, γνωστή γκαλερί στο Λιχνενστάιν αλλά και ταξίδια στην Ελβετία, δίπλα από τραπεζικά πιστωτικά ιδρύματα με θυρίδες “χρυσάφι”. Σε κοσμοπολίτικα καφέ με ξένους πράκτορες και Έλληνες απεσταλμένους να παρακολουθούν ο ένας τον άλλο στο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Εκεί που πίστευαν πληροφοριοδότες, πράκτορες και παραπράκτορες, αξιωματικοί της αστυνομίας αλλά και ύποπτα πρόσωπα του υποκόσμου ότι βρίσκονταν κλοπιμαία που είχαν αφαιρεθεί από Τάφο της Πέλλας. Στο σημείο για το οποίο λέγεται ότι βρίσκεται ο “Βασιλικός Τάφος της Ολυμπιάδος”, μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
“Ο Τάφος της Μητέρας του Αλέξανδρου δεν είναι στην Αμφίπολη. Πολύ πιθανόν εκεί να βρίσκεται θαμμένη η Ρωξάνη, σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.
***(στα Βακτριανά Roshanak, μετ. «αστέρι») ήταν η πρώτη σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γεννήθηκε περίπου το 341 π.Χ. στην Βάκτρια (τότε Ανατολική Περσία, τώρα βόρειο Αφγανιστάν) με πατέρα τον τοπικό άρχοντα Οξυάρτη. Παντρεύτηκε τον Αλέξανδρο το 327 π.Χ. μετα την κατάκτηση του φρουρίου του πατέρα της από τον Αλέξανδρο. Πιθανώς ο γάμος τους να είχε πολιτική σκοπιμότητα για το εξευμενισμό των Βακτρικών Σατραπιών αλλά ο Αλέξανδρος είχε δηλώσει ερωτευμένος. Η Ρωξάνη τον συνόδευσε στην εκστρατεία του στην Ινδία και γέννησε τον γιο τους Αλέξανδρο Δ’ μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου στη Βαβυλώνα το 323 π.Χ.. Ο θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου άφησε εκτεθειμένους την Ρωξάνη και το γιο της, οι οποίοι έπεσαν θύματα δολοφονίας περίπου το 309 π.Χ. μετά από διαταγή του Κασσάνδρου, καθώς ο 13χρονος Αλεξανδρος Δ’ ήταν ο μόνος νόμιμος διάδοχος της τεράστιας αυτοκρατορίας
“… Η Ολυμπιάδα είναι στην Πέλλα, σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων. Το μέρος είναι “χαρτογραφημένο” αλλά το μυστικό το ξέρουν λίγοι. Τα είχαμε πει όλα σε τρία πρόσωπα στο υπουργείο Πολιτισμού. Στις κυρίες Μενδώνη, Φαρμακίδου και Ράμμου. Και οι τρείς ενεπλάκησαν στην υπόθεση όμως το μεγάλο κονδύλι που δόθηκε για έρευνες, φαγώθηκε. Και παράλληλα με τα λεφτά, κάποιοι στη συνέχεια αποπειράθηκαν να “φάνε” κι εμάς που ανακατευτήκαμε σε μια υπόθεση ζωής”, λένε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τρία πρόσωπα γεμάτα γρίφους, ισάριθμες πηγές στην έρευνα που κάνουμε εδώ και μερικές εβδομάδες για το εξαιρετικά μυστηριώδες θέμα των “Βασιλικών Τάφων”.
 pella5
Οι πιο πάνω φωτογραφίες φέρεται να περιέχονται στο CD με τα 4000 κλεμμένα αντικείμενα από άγνωστους Μακεδονικούς Τάφους στην Πέλλα.
Δεν μπορεί να τις έχουμε εμείς και οι επιτήδειοι κρατικοδίαιτοι να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν-Ελπίζουμε να υπάρχει ακόμα δικαιοσύνη στη χώρα και αρχές

“ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ”

Τα γεγονότα εξελίσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα από το 2010 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014. Λίγες μέρες δηλαδή πριν αρχίσει η κυβερνητική προπαγάνδα για την Αμφίπολη.
Γνώστες των ερευνών που γίνονταν από τότε μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο για να ανακαλυφθεί ο φημολογούμενος “Τάφος της Ολυμπιάδος” στην Πέλλα(πριν ανοίξει η παραφιλολογία της Αμφίπολης), κατά πληροφορίες από τέσσερεις διαφορετικές πηγές, ήταν και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να είναι τα εξής πρόσωπα:
dikopoulos2
Ιωάννης Δικόπουλος, αντιστράτηγος ΕΛΑΣ: Αποστρατεύτηκε μετά τα γεγονότα της “Χρυσής Αυγής”. Το επίμαχο διάστημα ήταν Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, επικοινωνούσε με το Τμήμα Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας και ήταν κάτοχος όλων των κινήσεων, όπως λένε όσοι υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν σημαντικές λεπτομέρειες της μυστηριώδους ιστορίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήξερε τα πάντα για το “Ταξίδι της Γερμανίας”: Εκεί όπου θα πήγαιναν για να αγοράσουν τους θησαυρούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το ερώτημα με τον αποστρατευθέντα πια Γιάννη Δικόπουλο είναι: Ήξερε ποιοι θα πάνε εκεί, ήξερε για την κορυφαία εθνικής σημασίας αποστολή, ήξερε για τα κονδύλια που είχαν διατεθεί; Εάν ήξερε για όλα, έλαβε ενημερωτικό ότι η Εθνική αποστολή, γύρισε με άδεια χέρια; Καλό θα ήταν ο κύριος Δικόπουλος να ελεγχτεί για όλα αυτά. Δεν μπορεί κάτι θα έχουν πάρει τα αυτιά του.
fotis-papageorgiou
Φώτης Παπαγεωργίου: “Γερόλυκος” των Μυστικών Υπηρεσιών. Ικανός αξιωματικός που υπηρέτησε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επί της εποχής της εξάρθρωσης της “17Ν”. Από το 2011 μέχρι το 2013 υπηρέτησε στην ΕΥΠ ως υποδιοικητής. Λέγεται ότι γνωρίζει μέχρι κεραίας τα πάντα. Το μέγα θέμα για τον κ.Παπαγεωργίου είναι ότι-όπως φαίνεται από πληροφορίες πολλών διαφορετικών πηγών- επί των ημερών του δόθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο το κονδύλι των 1.500.000 ευρώ για την “εθνική αποστολή” για την οποία ούτε ο τότε υπουργός Παπουτσής είχε δώσει λόγο στη Βουλή, σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι ακριβώς λοιπόν γνωρίζει ο κ.Παπαγεωργίου; Πήραν τρίτα πρόσωπα χρήματα τα οποία εξαερώθηκαν; Πέρασαν αναφορές από τα χέρια του για μυστικές αποστολές στο εξωτερικό; Οργανώθηκε κάποια ειδική αποστολή από τον ίδιο; Την υπόθεση “Τάφος του Μεγάλου-Αλεξάνδρου” την έχει ακουστά; Ή μήπως δεν έχει ακούσει τίποτα για τον τεράστιο φάκελο που τυγχάνει κάποιοι πρώην συνάδερφοί του να τον έχουν στα χέρια τους αφού πρώτα πέρασε από το δικό του γραφείο;
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ-ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÇÓ ÅÊÈÅÓÇÓ "ÌÍÇÌÇ ÊÁÉ ...ËÉÈÏÉ" ÓÔÏ ÁÑ×ÁÉÏËÏÃÉÊÏ ÌÏÕÓÅÉÏ  ÁÐÏ ÔÇÍ Ã.Ã. ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏÕ ÐÏËÉÔÉÓÌÏÕ ËÉÍÁ ÌÅÍÄÙÍÇ
Λίνα Μενδώνη: Η κυρία γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού. Άνθρωπος του Βαγγέλη Βενιζέλου. “Πράσινη” μέχρι το κόκκαλο. “Διατηρητέα” στο υπουργείο από το 1996. Η κυρία που μας κάνει πλύση εγκεφάλου για τα μυστήρια της Αμφίπολης δια της βοηθού της κυρίας Άννας Παναγιωταρέα, συζύγου Παντερμαλή, επιτελάρχη του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών. Ο ορισμός της κομματικής και πολιτικής διαπλοκής, ακούει στο όνομα Λίνα Μενδώνη. Επί όλων των “καθεστώτων” επιβίωσε. Ξέρει πολλά και για τα κομματικά αίσχη και τα λεφτά που λέγεται-από επίσημα στοιχεία τα οποία υπάρχουν στα συρτάρια μας- ότι φαγώθηκαν για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Θεσσαλονίκης. Τότε που έβαζε λεφτά στην τσέπη ο κάθε πικραμένος χωρίς παραστατικά. Έτσι δεν είναι κυρία Μενδώνη; Αλήθεια, ήρθαν ποτέ στο γραφείο σας ένας αστυνομικός και μια αρχαιοπώλης και σας μίλησαν για το “Μυστικό του Τάφου;”. Τι τους απαντήσατε; Αναλάβατε να στείλετε στο εξωτερικό απεσταλμένους σας για να βρουν τα χρυσά κειμήλια των Μακεδόνων Βασιλέων; Οι αποστολές πληρώθηκαν; Με τι λεφτά; Παραστατικά υπάρχουν για τα έξοδα; Για τη δωρεά της οικογένειας Λάτση, έχετε ακούσει κάτι; Για το 1.500.000 ευρώ μιλάμε. Κάποιοι “φίλοι” ήρθαν και μας είπαν ότι ακόμα και η Τιμοσένκο στην μακρινή Ουκρανία φοράει ακόμα περιδέραια από τους Αλεξανδρινούς Τάφους της Πέλλας. Το έχετε ακουστά; Η κυρία Λίνα Μενδώνη, οφείλει να απαντήσει. Όχι σε μας αλλά στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που από όσα έχουν πάρει τα αυτιά μας, κάτι ξέρει για την ιστορία. Επίσης η κυρία Μενδώνη οφείλει να απαντήσει: Στην Πέλλα, υπάρχει ο Τάφος της Ολυμπιάδος; Η Αμφίπολη πότε γεννήθηκε ως όραμα ανασκαφών; Όταν περιήλθε στην κατοχή αξιωματούχων του υπουργείου Πολιτισμού υποκλαπέν υλικό προσώπων που σιγοψιθύριζαν στα τηλέφωνα ότι “γνωρίζουν για το μεγάλο μυστικό;”
rammou1
Η φωτο αυτή έχει σημασία: Οι κυρίες του υπουργείου Πολιτισμού, τη μέρα που ανακοίνωσαν τη σύλληψη του αστυνομικού της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας και της αρχαιοπώλου. Των “πηγών” τους δηλαδή που συνεργάζονταν μαζί τους για τους Τάφους και τους Μακεδόνες Βασιλιάδες! Τους ανθρώπους που υποτίθεται ξέρουν που έχουν πάει τα λεφτά του Λάτση. Η σύλληψη έγινε λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση για την Αμφίπολη! Πληροφορίες λένε ότι οι “πηγές” που είχαν βγάλει μεγάλες υποθέσεις σύλληψης αρχαιοκαπήλων, κάηκαν με μια δικογραφία που αποκάλυπτε την δράση τους και ότι επιχειρήθηκε να τους κλείσουν το στόμα για να μην αναδυθεί το αληθινό μέρος ύπαρξης του Μακεδονικού Τάφου, για πολιτικές σκοπιμότητες. 

-Ράμμου Αναστασία: Αναπληρωτής Διευθυντής του υπουργείου Πολιτισμού, Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών. Νευραλγικό πόστο. Αρχαία που δεν υπάγονται στους νόμους περί αρχαιολογικών ανασκαφών αποχαρακτηρίζονται και δίνεται η άδεια να κυκλοφορούν στο εμπόριο. Στο γραφείο της λέγεται ότι μπήκαν αστυνομικός της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας και Αρχαιοπώλης και της κοινοποίησαν το μυστικό. Ξέρει κάτι για όλα αυτά η κυρία Ράμμου που μάλιστα λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε σε περίεργη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, σύλληψης του ίδιου αστυνομικού και της γυναίκας αρχαιοπώλη που της είχαν πει καιρό πριν για τον “Τάφο του Βασιλιά;”. Τι άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη κυρία Ράμμου και οι “πηγές”, έγιναν παραβάτες και αρχαιοκάπηλοι;

Καλλιόπη Φαρμακίδου-αρχαιολόγος: Μέχρι πρότινος, σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Άνθρωπος του Μητσοτάκη, του Γερουλάνου, του Βενιζέλου. Παντός καιρού. Δια ΦΕΚ. Λένε ότι γνωρίζει καλά την περιοχή της Αρχαίας Βεργίνας. Πολύ καλά επίσης -λένε οι ίδιες πηγές- ότι γνωρίζει κάποιον “Ιωσήφ, μέντιουμ από τη Θεσσαλονίκη”.
Αξιόπιστες πηγές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ(που διαθέτουν και τα κατάλληλα ηχητικά αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα)ισχυρίζονται ότι η ίδια μεσολάβησε δια των ισχυρών υποστηρικτών της ώστε ο Ιωσήφ να συμπεριληφθεί(όχι μόνον μία φορά)στον κατάλογο προσώπων ώστε να λάβουν εύρετρα από διάφορες μεγάλες δουλειές σύλληψης αρχαιοκάπηλων στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πελοπόννησο ενώ ο ίδιος εκείνες τις μέρες έκανε τουρνέ αναψυχής. Τα εύρετρα υπολογίζονται συνολικά στο 1.200.000 ευρώ! Μυθικό ποσό για τα σημερινά δεδομένα.
Η υπόθεση του 2012, με την ανακάλυψη Μακεδονικών θησαυρών που παρουσιάστηκε με δόξες και τιμές από την κυβέρνηση Παπανδρέου λέγεται ότι θα αποφέρει κέρδη σε πολλούς φίλους(ως εύρετρα)της κυρίας Φαρμακίδου. Ξέρει κάτι για όλα αυτά η κυρία Φαρμακίδου; Ψέματα; Φήμες; Παραμύθια; Ο Ιωσήφ, είναι υπαρκτό πρόσωπο; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ιωσήφ ο μάγος είναι ένας σπουδαίος κεκαλυμμένος αρχαιοκάπηλος. Και ότι από το κονδύλι των 1.500.000 ευρώ έβαλε 85.000 ευρώ στην τσέπη. Άλλα 15.000 ευρώ, πήρε φίλος του ή φιλενάδα του. Αληθεύει κυρία Φαρμακίδου; Το ταξίδι της Γερμανίας, το γνωρίζετε;

“ΕΦΑΓΑΝ” 1.500.000 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΘΗΣΑΥΡΟ” ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΑΛΩΔΙΩΣΟΥΝ” ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ 4.000 ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ Ο “ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ”- Ο “ΜΑΓΟΣ” ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ(ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

“ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”: “Στην Πέλλα και όχι στην Αμφίπολη είναι ο Τάφος της Ολυμπιάδος. Το χρυσό νεκροκρέββατο, ο θρόνος και το μεταξωτό φουστάνι”. Αυτοί έπιασαν κότσο τον Πρωθυπουργό; – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ και διεθνή κυκλώματα αρχαιοκαπηλείας που αλλάζουν την ιστορία του τόπου(!) – Ποιοι έφαγαν τα εκατομμύρια για να βρουν τον “ΘΗΣΑΥΡΟ”;

makelio

Δεν υπάρχουν σχόλια: