Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

"Προσευχηθείτε για μας, καιγόμαστε" λένε επιβάτες μέσα από το πλοίο που τυλίχτηκε στις φλόγες

«Προσευχηθείτε για μας, καιγόμαστε», λένε επιβάτες μέσα από το πλοίο που τυλίχτηκε στις φλόγες


Διαδώστε το:Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδεψαν πρόσφατα με το ίδιο πλοίο, αλλά και όσων έχουν συγγενείς που ζουν αυτή την στιγμή την περιπέτεια, στο πλοίο που καίγεται ανοιχτά της Κέρκυρας από τα ξημερώματα.

 
Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλημέρα, υπήρξε μία τηλεφωνική παρέμβαση από μία γυναίκα, της οποίας ο πρώτος εξάδελφος, μαζί με τα παιδιά του, βρίσκονται αυτή την ώρα μέσα στο πλοίο.
Click4more: Καίγεται πλοίο ανοιχτά της Κέρκυρας - "Προσευχηθείτε για μας, καιγόμαστε", λένε επιβάτες μέσα από το πλοίο - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
"Προσευχηθείτε για μας, καιγόμαστε", ήταν η δραματική τους έκκληση όπως μετέφερε συγκλλονισμένη η γυναίκα στην τηλεοπτική εκπομπή, μεταφέροντας τα δραματικά δευτερόλεπτα που ζουν οι δικοί της άνθρωποι, μαζί με εκατοντάδες ακόμη.

Λίγο νωρίτερα, μία ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία ακούστηκε στην ίδια εκπομπή, από έναν άνδρα ο οποίος ταξίδεψε με το συγκεκριμένο πλοίο πριν λίγες ημέρες.

Ο άνδρας τόνισε πως "συζητούσαμε με το πλήρωμα ότι αυτό το πλοίο δεν πρόκειται να κάνει άλλο ταξίδι. Βγαίναμε για τσιγάρο και βλέπαμε τις βάρκες και λέγαμε ότι αν χρειαστεί δεν πρόκειται να κατέβουν στη θάλασσα. Επικρατούσε πλήρης ασυνεννοησία. Περιμέναμε μία ώρα για να μας βγάλουν έξω από το πλοίο", είπε ο μάρτυρας που ταξίδεψε με το ίδιο πλοίο ανήμερα Χριστούγεννα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: