Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στα χωριά της Κορινθίας και τη Νεμέα ο Παναγιώτης Στυλιανίδης



Στα χωριά της Κορινθίας και τη Νεμέα ο Παναγιώτης Στυλιανίδης

 
Ο Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με το Ποτάμι, Παναγιώτης Στυλιανίδη και το στέλεχος του Ποταμιού Σαραντίδης Αντώνιος επισκέφτηκαν τα χωριά, Μαψό, Χιλιομόδι, Γαλατά καθώς και τη πόλη της Νεμέας στο πλαίσιο ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, με κατοίκους, φορείς και εκπροσώπους των περιοχών.
Συνομίλησε  μαζί τους και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα και τις αγωνίες που έχουν για το μέλλον,τόσο του δικού τους όσο και των παιδιών τους. Συναντήθηκε επίσης με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Γεωργίας στη Νεμέα κ. Βρέντα Γεώργιο για να συζητήσουν θέματα της υπηρεσίας.

Έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας κ. Μπαρλιά Τάσο και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον οινοποιητικό Συνεταιρισμό, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας από τον αντιπρόεδρο του συνεταιρισμού κ.Μάζο Ηλία και τον διευθυντή κ.Παναγιώτη Σταθακόπουλο.


Στους χώρους παραγωγής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για θέματα που τους απασχολούν.Ο ίδιος τόνισε πως χρειάζονται ποιοτικές γεωργικές καλλιέργειες για να γίνει η Κορινθία ΄΄το μποστάνι΄΄ της Πελοποννήσου και ΄΄ το κελάρι΄΄ της Ευρώπης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: