Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γεύση..πικρή!! ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 

Η πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς έφερε τα παρακάτω αποτελέσματα: Φίλιππος Βέροιας – ΑΕΚ 27-28, Φοίβος Συκεών – Αναγέννηση Βύρωνα 24-21, ΠΑΟΚ-ΙΙΕΚ Ξυνή Δικέας 26-21, Χ.Α.Ν.Θ. – Διομήδης Άργους 21-25 και ΓΑΣ Κιλκίς – Ποσειδώνας Λουτρακίου 21-21.
Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν μας στάθηκε στο πλευρό μας αφου..
άφησε την πικρή γεύση της ισοπαλίας.
Η εξέλιξη του αγώνα είναι ότι η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 5-1 στο 10ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ξεκίνησε η αντεπίθεση της ομάδας μας και εως το ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα πέτυχε μόλις ένα γκολ ολοκληρώνοντας τα 30 πρώτα λεπτά με 6-10.
Η διαφορά αυτή ήταν η πραγματοποίηση μιας πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας και για πρώτη φορά είχαμε και την συμμετοχή του τέρματος, του Βλαχογεώργου, που με καλές τοποθετήσεις και αποκρούσεις έδωσε ώθηση στην ομάδα. Βέβαια η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη εάν και εφόσον ήμασταν πιο προσεκτικοί στην επίθεση αφού κάναμε απίστευτα λάθη σε αιφνιδιασμούς και επιθετικά .
Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο από μηχανής θεός, της αποβολής του αθλητής μας Vuckovic με κόκκινη κάρτα από τον Κο Χασκή στο 33ο λεπτό. Αποσυντόνισε την ομάδα μας αφού είχαμε παρουσιαστεί και με 4 παίκτες λιγότερους λόγω τραυματισμών και ιώσεων και οι λύσεις ήταν ακόμη πιο λίγες.Πάντως έδωσε το δικαίωμα στο Κιλκίς να παίξει με παίκτη περισσότερο και να να μας στερήσει έναν παίκτη που για εμάς είναι χρήσιμος.
Παρά ταύτα η ομάδα μας διατηρούσε το προβάδισμα έχοντας τον Πέρρο σε πολύ καλή ημέρα, οργανωτικά και επιθετικά, όπως και τον Βαμβακά, ψυχή στην άμυνα,τον Trumbetas ισχυρό όπλο στην επίθεση και τον Οικονόμου, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα στην άμυνα θέτοντας τον εαυτό του ως στυλοβάτη στην άμυνά μας ξανά, μετά από αρκετό καιρό. Σταθερή αξία του Ρουμελιώτη που πάνω του έκαναν σεμινάριο οι διαιτητές σκοτοδίνης!!!!
Στο 59ο λεπτό εμφανίστηκε και η επόμενη από μηχανής θεό εμφάνιση, Guest Star, τρίτη αδικαιολόγητη δίλεπτη αποβολή από τον κο Δέδογλου και συνεπώς κόκκινη κάρτα, στον Οικονόμου, αφήνοντας στο κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό την ομάδα μας, με μειονέκτημα ενός παίκτη στην άμυνα και στην επίθεση. Εκεί δεχτήκαμε το γκόλ της ισοφάρισης και στα 30 δεύτερα που υπολειπόταν για να ολοκληρωθούν τα 60 λεπτά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μας πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το περίεργο ήταν ότι οι γηπεδούχοι ήταν διαμαρτυρόμενοι. Με 2 αδικαιολόγητες κόκκινες κάρτες στο Λουτράκι, με 12 λεπτά με λιγότερο παίκτη λόγω δίλεπτων, με το προβάδισμα της ομάδας μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με τον βαθμό της ισοπαλίας εμείς μένουμε με την πίκρα της ισοπαλίας ενώ οι γηπεδούχοι μένουν ως παραπονούμενοι. Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν πως ο προπονητής του Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης είπε: «Σήμερα παίξατε 70-30» που εννοούσε ότι οι διαιτητές τους αδίκησαν. Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΚΙΛΚΙΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 21-21
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-1, 6-5, 6-6, 6-9, 6-10 (ημχ.), 9-12, 11-14, 16-17, 16-17, 18-19, 21-21
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Κοτανίδης, Δούγιας 2, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης 3, Δημάκης 4, Γουγλίδης, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισμανίδης 1, Μέγκας 1, Γρηγοριάδης 9, Κοβλακάς, Μπαλάσκας, Τασέφσκι 1, Λασκάκης
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογιώργος, Βαμβακάς 3, Πέρρος 7, Τοκατζόγλου 1, Οικονόμου 1, Μπάρμπας, Βούκοβιτς 2, Τρουμπέτας 4, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος Π., Ρουμελιώτης 2.
Διαιτητές: Χασκής- Δελόγλου
Δίλεπτα: 3- 5, Πέναλτι: 2/2 – 2/2 Κόκκινες: 33' Βούκοβιτς (αντιαθλητικό, δεν κρατήθηκε δελτίο) 59:13 Οικονόμου (τρία δίλεπτα) Ποσειδών Λουτρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: